2821
2789
عنوان

من چه کنم با این نوزاد تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 9678 بازدید | 122 پست
حبوبات رو حتما قبل مصرف یه روز حداقل خیس کن که نفخش گرفته بشه ، تو روز چند دو الی ۳ بار دمنوش زیره س ...

اهان راستی یادم رفت اینو بگم تو خواب یهو می لرزه چجوری بگم انگار میترسه نمیدونم

شیر خودم میخوره من تو گوشیم زمان گذاشتم زن همسایه گفت هر نیم ساعت یه بار شیر بده منم اون جوری کردم

چای سبز میخورم بعد ناهار اینم خوبه ؟ تاثیر داره

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام گل قدم نو رسیده مبارک🎀یه سوالی میتونم بپرسم عزیزم چندسال تونه? مادر یا خواهرت پیشت نیست?؟بخاط ...

۱۸ سالمه

نه نمیتونن بیان

مرسی فدات شم

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

اتفاقا هوشت بالا ولی چون مضطربی نمی تونی تمرکز کنی مثلا ببینی دکتر چی میگه در این مواقع صدای دکتر ضب ...

نمیدونم میترسم زشت نیست گوشیم بزارم حالت ضبط ؟

باشه اینجوری میکنم فقط ببخشید بچم یه موقع حالت لرزش داره یا مثل اینکه میترسه اون حوری میشه

۱۸ سالمه نه نمیتونن بیان مرسی فدات شم

جدییی?؟چه مامان کوچولوییی عزیزم✨️

حق داری تو این سن استرس بگیری یا چیزی بلد نباشی

شرایطش رو ندارن بیان پیشت چون حضورشون واقعا مهمه

بچه شما کوچولو از الان نمیخواد قطره بدی شاید اصن دلدرد نباش شما زود از خودت جدا میکنی علامت اینکه کا ...

باشه پس قطره نمیدم

مرسی ازتون واقعا الان حالم بهتر شد

مرسی

[QUOTE=414159929]درسته،گاهی متوجه نیستیم بچه گرسنگی می البته امیدوارم همین گرسنگی باشه و با شیر خشک ...

اره خیلی

از اون بدتر نگرانی میکشه ادمو

همسرم میگه زشته دقت کن

جدییی?؟چه مامان کوچولوییی عزیزم✨️حق داری تو این سن استرس بگیری یا چیزی بلد نباشیشرایطش رو ندارن بیان ...

فدات شم قربونت

اره ولی من یه خواهر دارم کلا اونم از خودم کوچیکتر و سندرم داون داره و مامانم نمی تونه بیاد خستس

مادر شوهرم اینا هم میگن کاری نداره که همه چجوری بچه بزرگ میکنن تو هم اون طوری

اره خیلی از اون بدتر نگرانی میکشه ادمو همسرم میگه زشته دقت کن

بی تجربگی زشت نیست

شما فقط بی تجربه ای

یکم رو اعتماد بنفست کار کن تا همسرتم بهتر برخورد کنه

من قصد دخالت ندارم ولی همه مشکلاتت از اضطرابت اول اونو درست کن بعد برو دنبال اعتماد بنفست

بنظرم همسزتم از بی تجربگی و عدم اعتماد بنفس یسری حرفا میزنه شما بدل نگیر چون تازه هم زایمان کردی ممکنه حساس بشی

فدات شم قربونت اره ولی من یه خواهر دارم کلا اونم از خودم کوچیکتر و سندرم داون داره و مامانم نمی تونه ...

چقدر بدجنس متاسفم واقعا

توام زیاد سخت نگیر به خودت و بچه کاش دوستی چیزی داشتی لااقل

عزیزم بچه تقریبا هر دو ساعت یبار گشنش میشهپوشکش رو چک کن بعد هر بار شیر خوردن اروم بزن پشتش تا اروغ ...

من بچه ندارم هنوز ولی میپرسم که برای بعدا لازمم میشه😁پوشکش رو هر چن وقت یبار باید چک کنیم؟

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

عزیزم نگران نباش کم کم تجربه بدس میاریببین گریه کرد شیر بدهگاهی سینه سمت چپ نمی خواد عوض کن سمت راست ...

ببخشید تایمای واکسن هاش رو از کجا باید بدونیم؟

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز