2821
2789
عنوان

من چه کنم با این نوزاد تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 9678 بازدید | 122 پست

اخی عزیزم مبارکت باشه خدا حفظش کنه برات

همه مامانا اینارو گذروندن از مامانت کمک بگیر زیاد استرس نداشته باش بچه کم کم رشد میکنه خودشو میگیره راحت تر میتونی از پسش بر بیای برا شیر دادن هم اموزش میدن داخل بیمارستان طبق اون انجام بده موقعی شیرش میدی خواب الو نباش چیزی نمیشه از مادرشدنت لذت ببر استرستو کم کن قطعا از پسش بر میای که خدا این فرشترو بهت داده

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

عهه دخمله منم اسمش دلوینه🥺🥺۶ماهشه انقداذیت میکنه که نگووازصبح تاشب بایدپیشش باشم وابستگی شدیدداره بهم بغل کسی نمیره غریبی میکنه عینه چی بهم چسبیده هیچ لذتی اززندگی نمیبرم دیگه جهنم شده این دنیابرام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم نگران نباش سعی کن آروم باشی به نظر بیشتر استرس داری

بچه اول همینه کمکم یاد میگیری ی دفتر چه داشته باش ی سری نکته ها که متوجه میشی یادداشت کن تا دو سالگی هر ماه ببر چکاپ زیر نظر دکتر اطفال باشه نگران خفگی نباش فقط در حالت نشسته شیر بده

بچه داری مخصوصا اولش سخته کسی باید باشه چند روز اول کمکتون باشه

گریه کردن بچه طبیعی هست روزهای اول با آرامش بهش شیر بده بعد بزارش سر شونه ات بعد از شیر همیشه باید بادگلو اش بگیری به اصطلاح عاروق بزنه تا دل درد نشه

بعدم پوشکش عوض کنی همین

گریه میکنه با آرامش بغلش کن پستونک بهش بده

ببین شیر داری سیر میشه اگه شیر نداری شیر خشک کمکی بهش بده

زنگ بزن مامان یا خواهری دوستی روزهای اول بیاد پیشت کمکت باسه

عزیزم بچه یا گرسنه س

یا گرمشه

یا شکم درد و نفخ داره،آروغشو بعد هر شیردهی حتما بگیر

دیگه نوزاده گریه می کنه دیگه اگه همه ی اینا رو توجه می کنی،اکثرا بخاطر شکم دردشونه

به خودت نگو مادر خوبی نیستم مخصوصا خودتو جلو همسرت خورد نکن،همه این روزا رو گذروندیم

یه کم بزرگتر شه،بهتر میشه

عزیزم نگران نباش کم کم تجربه بدس میاری

ببین گریه کرد شیر بده

گاهی سینه سمت چپ نمی خواد عوض کن سمت راست بده

چون شنیدم یکیش آب، یکیش شیر

بعد تعویض پوشک تمیز بشور عرق نسوز نشه

خودم غذای سرد،. نفاخ نخورد که خدای نکرده کولیک نکه

و از همه مهمتر چنتا دا و سرماخوردگی هست تداخل داره

مثل سیتریزین، استامینوفن

سرچ کن پیدا کن

بنویس بزن در یخچال

این خیلی مهم خیلییی

واسه واکیسناسیون

اگه خدای نکرده زبونم لال حس کردی تب داره، سا سرماخورده نبر تازمانیکه خوب بشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

عزیزم طبیعیه گریه نوزاد

مخصوصا که همشون کولیک دارن تا ۴۰ روز

فقط سعی کن بعد شیردهی حتما بغلش کنی به پشت کمرش بزنی تا اروغ بزنه

موقع خواب بالش سرش نرم نباشع و کمی ازتفاع داشته باشه نسبت به تشکش

به مرور دستت میاد نگران نباش

پوشکش سفت نبند چون نوزاده ممکنه دلش و نافش مخصوصا درد بگیره

من چون مثل تو از خفگی و رفلاکس شیر میترسیدم بچه رو به پهلو میخوابوندم وجلو شکم و پشت کمرش چیزی میراشتم که برنگرده رو شکم خدای نکرده

استرس گریه هاشم نداشته باش کاملا طبیعیه

اقایان سایت از چشم من افغانی های نگهبان ساختمان هستند، حتی ارزش خاک کفش همسرم را ندارند، وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

سلام قدمش مبارک باشه عزیزازنظرغذایی رعایت کن غذاسردونفاخ نخوربچه دلدردبشه معمولاکوچلوهامعده شون کوچ ...

کرم بخرم براش ؟ مرطوب کننده ؟

مارک پوشک مهمه ؟

غذا هم خودمم میلم نمیکشه فقط فکرم شده بچه

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

شما افسردگی پس از زایمان دارین بهتر اگه شرایطش رو دارین تا چند روز یه بزرگتر که چندتا بچه بزرگ کرده بیاد پیش شما .این عدمآگاهی و استرس تو بچه اول طبیعیه من خودم برای بچه اولم تا دوماه خونه مامانم بودم برای دومی از روز اول خونه خودم بودم اینکه مدام گریه کنی و بگی من کم هوشم چیزی رو عوض نمیکنه

متاهل و متعهد به همسرم هستم لطفا درخواست دوستی ندهید💍💫

عزیزم بچه تقریبا هر دو ساعت یبار گشنش میشه

پوشکش رو چک کن

بعد هر بار شیر خوردن اروم بزن پشتش تا اروغ بزنه

یدونه هم شربت از داروخونه بگیر برا دلدردش

موقع شیردادن هم نترس هیچی نمیشه..

قدم نو رسیدتون هم مبارک♥️🌼

هر دو ساعت یک بار باید به نوزاد شیر بدی گلم.

حداقل ربع ساعت شیر بخوره فقط هم از یه سینه شیر بخوره و دفعه ی بعد از یه سینه ی دیگه شیر بده بهش.

بعد از شیر خوردن حتما آروم بزن بالای کمرش تا آروغ بزنه دستتم بگیر پشت گردنش که خدای نکرده چون گردنشو نمیتونه نگه داره برنگرده از پشت.اگه این کارو نکنی دلدرد میگیره و همش گریه میکنه.

مبارک باشه عزیزم تو بی عرضه نیستی این حس طبیعی من همینطوری بودم بعد چند ماه خیلی بهتر میشی تو هم اولین بار داریت به مرور یاد میگیری نگران نباش بعد چند ماه عادت میکنی اولش یخورده خسته میشی ولی نگران نباش مراقب خودت باش خوب غذا بخور به خودتم اهمیت بده تا بتونی از بچه کوچلوت خوب مراقبت کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز