2821
2789
عنوان

من چه کنم با این نوزاد تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 9620 بازدید | 122 پست

وقتی شیر میدی بچه رو جوری رو دستت قرار بده که کف دستت زیر باسن نوزاد باشه وسر نوزاد رو آرنج دستت قرار بگیره با دست دیگت سینت رو بگیر جوری که چهار انگشتت زیر سینه باشه وبا انگشت شصت نوک سینه رو بگیر تا هم فک بچه خسته نشه هم شیر تو گلوش نپره ممکنه هر یه ساعت شیر بخواد

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

عزیزم نگران نباش تجربه اولته یاد میگیری

وقتی گریه کرد بغلش کن افقی پیش پیش بگو

تو شیر دادن یه کوچولو سرش بالا تر از بدنش باشه و اروغشم بگیر بعد شیر دادن

حرفای هر کسی رو که بهت استرس میده دور بریز اونا جای تو نیستن و زمان اونا انقد حساس نبودن به بچه

امشب سعی کن بعد اینکه دلوین کوچولو خوابید تو هم استراحت کنی ذهنتو ازاد کن اهنگ گوش بده اروم شی

تو دنیایی که یه روز روحم جسمم رو ترک میکنه چه انتظاری از آدما باید داشته باشم:)🐾

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه کمک کنید بخدا الان چند شب نخوابیدم نمیدونم چه کنم

خوب نخوابیدن باعث میشه اعصابت بهم بریزه خسته بشی نتونی بچتو نگهداری کنی ،کولیک و دلدرد از ۱۲ ،۱۳ روزگی بچه به بعد ،الان مثل بچه شما که تازه دنیا اومده یا خوب شیرش نمیدی یعنی کم شیر خورده یا اینکه خوب آروغ نمیگیری که گریه میکنه

سلام مادر جان انقدر نتری چیزی نیست،یماه بگذره دستت میاد ،یا خوب سیرش نمیکنی ،یا خوب آروغش نمیگیری چو ...

اره من چون میترسم خفه نشه یه وقت حس میکنم زود جدا میکنم از خودم

اروغش هم میدم همسرم بگیره اونم نباشه اروم میزنم پشتش خیلی اروم گاهی اروغ میزنه گاهی هم نه

یذره محکم بزنم چیزیش نشه ؟

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

دکتر اطفال هم ببرش سه چهار روزش که گذشت تا چک کنه یوقت زردی نداشته باشه عدد زردیشو چک میکنن وگرنه خدای نکرده خطرناک هست.

وقتی میخوابونیش همش سرش رو به بالا نباشه یکم سمت راست بخوابونش بعد از مثلا دو ساعت سمت چپ بخوابونش سرش گرد بشه و خسته نشه بدنش.

عزیزم اگر شیر خودت رو میدی هر دو ساعت باید بیست دقیقه شیر بدی مطمئن شو ک شیر کافی داری اگر شیر خشکیه هر دو ساعت سی تا البته برای تا دوماه بعد شیر دهی خوب آروغ گیری کن چک کنهوای خونه خوب باش ک گرمش نش یا سردش لباسش زیاد نباش یا کم

منم بچه شیر خوار دارم.خیلی هول نشو.چیز خاصی نیست. اگه زیاد گریه میکنه حتما دکتر ببر.شاید کولیک داشته ...

شوهرم میگه تازه بدنیا اومده از بیمارستان اومدیم اگه مشکلی بود میگفتن نمیدونم

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

عادت میکنی.بعدشیر خوردن اروقشو بگیر یه قطره واسه دلدرد هم بگیر بهش بده احتمالا کولیک داره ک گریه میک ...

قطرع اسمش چیه ؟

نه نمیتونن بیان

حبوبات رو حتما قبل مصرف یه روز حداقل خیس کن که نفخش گرفته بشه ، تو روز چند دو الی ۳ بار دمنوش زیره سبز و سیاه و رازیانه بخور ، هم برای شیرت خوبه هم جلوی نفخ شیر رو میگیره ، دل درد تو نوزاد زیاده و خیلی وقتا دلیل گریهاشون هست حتما بعد شیر خوردن بچه کمرش رو ماساژ بده که باد گلو خارج کنه

اره من چون میترسم خفه نشه یه وقت حس میکنم زود جدا میکنم از خودم اروغش هم میدم همسرم بگیره اونم نباشه ...

هیچی نمیشه نترس ،زود جدا نکن از خودت

نترس خفه نمیشه ،محکمم بزنی چیزی نمیشه ،بچه ها از اون چیزی که ما فکر میکنیم قوی ترن

عزیزم اگر شیر خودت رو میدی هر دو ساعت باید بیست دقیقه شیر بدی مطمئن شو ک شیر کافی داری اگر شیر خشکیه ...

اهان راستی یادم رفت اینو بگم تو خواب یهو می لرزه چجوری بگم انگار میترسه نمیدونم

اره شیر خودم میخوره من تو گوشیم زمان گذاشتم زن همسایه گفت هر نیم ساعت یه بار شیر بده منم اون جوری کردم

قطرع اسمش چیه ؟نه نمیتونن بیان

بچه شما کوچولو از الان نمیخواد قطره بدی شاید اصن دلدرد نباش

شما زود از خودت جدا میکنی

علامت اینکه کامل سیر بشه اینکه خودش سینتو رها میکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز