2777
2789

یعنی چی؟

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکرش کن.اونایی که ارزوشونه زود میگیرن 

منظورت دو خط تو چیه؟

اینو نفهمیدم

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

منننن الانم زدم یه خط بود بازممم😭😭

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
منظورت دو خط تو چیه؟ اینو نفهمیدم

بی بی چک دیگه گلم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
بی بی چک دیگه گلم 

آها خخخخ 

پس عاقا من اشتباه اومدم 

خدافظ خخخ

منننن الانم زدم یه خط بود بازممم😭😭

من که پوستم کلفت شده دیگه یک جوری اطرافیانمو قانع میکنم بچه نمیخوام که خودمم باورم شده ولی بچه میخاما مشکل اینه که نمیشه نمیدونم چ مرگمه مشکل ازکیه باید چی بشه 

من که پوستم کلفت شده دیگه یک جوری اطرافیانمو قانع میکنم بچه نمیخوام که خودمم باورم شده ولی بچه میخام ...

چند وقته اقدامی چند سالته ؟

دکتر چی میگه 

منم شیش ماهه میخوام نشده 

ب شوهراتون روز اقدام وازچن روز قبلش هرشب یامعجون یا شیرموزبدین خودتونم کشمش و گردو زیاد بخورین خیلی تاثیرداره توی اینکع زودبارداربشین البته اگ مشکلی نداشتع باشین

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
چند وقته اقدامی چند سالته ؟ دکتر چی میگه  منم شیش ماهه میخوام نشده

من الان یک سال و نیمه عروسی کردم چندماه اولی نخواستم بعدش اقدام کردم .دکتررفتم گفت اسپرم شوهرت مشکل خاصی نداره ولی بازداروبهش داد بعد به خودمم گفت تخمکت تنبله درست میشه 

من الان یک سال و نیمه عروسی کردم چندماه اولی نخواستم بعدش اقدام کردم .دکتررفتم گفت اسپرم شوهرت مشکل ...

دارو چی خوردی ؟