یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه جوره آدمی هست ولی خب چون شهر کوچیکه افراد چادری بیشتر هستن مثلا ما ی قسمت شمال رفتیم مسافرت هیچ کس چادر نداشت اونجا ولی خب عادی شده دیگه من خودم شال میذارم راحت ترم ولی حجابم کامل کامل نیست
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
اکثرا روسری رو دارن ولی چادر خیلی کم شده. من خودم انگار جزو آخرین نفرام که هنوز چادر میپوشم. نگاه هم که بالاخره باید عادی بشه همه حق انتخاب پوشش دارن دلیل نمیشه به خاطر سلایق شخصی بعضیا مردم اذیت بشن
نه بابا کی گیر میده کلا دیگه کار ندارن من بعضی وقت ها میگم نکنه انقلاب شده من نمیدونم😂😂 خیلی عادی ...
الا شمال مأمورا به آقایون گیر میدن بخاطر شلوارک تو میدون شهرداری که مرکز شهر .هرچند یسری فرق بین شلوارک وشورتک نمیدونن فکر می کنن پاهای پشمالوشون خیلی خاص