2777
2789
عنوان

با خنده بهم میگه ببخشید 💔❗

127 بازدید | 10 پست

بهم سیلی محکمی زد . چون من صبرم تموم شد ک چرا هر حرفیمیزنم هر نظری میپرسم با سردی جوابمو میداد کل جوابشم ایهیم یا اوهوم بود و نظرم میخواستم جواب نمیداد.اصلا هم صداش میکردم ن نگاهم میکرد ن اهمیتی میداد. منم صبرم تموم شد بهش اروم یه ضربه زدم گفتم چته . اونم یهو یه سیلی خیلی محکم زد صورتم . خیلی درد داشت . منم چیزی نگفتم . ب خاطر بچه ام ک ناراحت نشه . متوجه نشه و ارامش خونه بهم نریزه  .فقط بی صدا گریه کردم بچه دو ساله ام برام دستمال اورد 💔 امروز اومده با خنده بهم میگه ببخشید بعدش هر هر قهقهه زد. این یعنی نه پشیمونه . ن عذاب وجدانی داره .. نه اصلا قضیه براش مهمه. همه چی رو ب شوخی میگیره .یه ادم بی خیال و بی احساس ک همه چیز براش بی اهمیته . ولی من با اون سیلی ب خودم اومدم . کل این ده سال تو یه لحظه جلو چشمم مرور شد. و از تمام کارام گذشتام فداکاری هام و زحمتام پشیمون شدم ولی چ فایده . دیر فهمیدم . الان یه ادم دل مرده ام  . امیدی ب زندگیم ندارم فقط میخوام پسرم ب ثمر برسه . میدونم از منم بی پناهتره . چون من خودمو دارم از پس خودم بربیام حداقل . 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خدا بهت صبر بده

میدونم خیلی سخته

قاعدتا باید بهت بگم که چون سیلی زده حتما ترکش کن.

ولی باید جوانب رو بسنجی اول اینکه ببین حامی داری؟ منم دقیقا شرایز سختی داشتم ولی چون میدونستم حامی ندارم و با بچه اگر جدا شم شرایطم صد برابر بدتر میشه جدا نشدم. 

مورد بعدی : حتما برو پیش مشاور برای خودت 

منم خیلی فداکار بودم خیلی صبور بودم مثل تو هیچی نمیگفتم اگر اشتباهی میکرد .. و رفتم پیش مشاور فهمیدم که نصف بیشتر از خودم بود. اول خودمو درست کردم و الان بلدم حتی حرف بزنم حتی بروز احساسات کنم و با اینکه شوهرم خودش اصلا نیومد مشاور ولی رفتن من خیلی تاثیر داشت و خودم روش کار کردم. من حدود یک سال هر هفته میرفتم. البته چون دوتا بچه کوچک داشتم اصلا بیرون نمیتونستم برم آنلاین مشاوره میگرفتم . 

بچه ام پیشمون بود ‌ جلو اون زد . بچمم دیدتقلید کرد به صورت خودش یه دونه زد . دو و نیم سالشه

متاسفم واقعا..💔💔💔

تا میتونید نزارید ببینه مثلا بگید بره تو اتاق هروقت بحثتون میشه 

ولی چرا جدا نمیشید؟

حالا شما تمام تلاشنو بکن که باهم برین پیش مشاور. 

اگر نمیتونی زبونی احساساتت رو بیان بگی براش بنویس . 

ان شالله همه چیز حل بشه عزیزم  برات دعای خیر میکنم. 

ولی اینو بدون الان که اینطوری کرده حتما ناراحتیتو بروز بده که بفهمه نباید بزنه! و بهش هم بگو که بچه ازت یاد میگیره و پسفردا خودتو میزنه. حتما با صحبت آروم و بدون تنش باهاش گفتگو کن .

منم همین شرایط رو داشتم طوری بود که شوهرم اصلا قبول نمیکرد اشتباه کرده البته سیلی نزده بود ولی برای من مثل سیلی بود . اما میگم به مرور زمان اول خودمو تغییر دادم و کم کم خدا هم کمک کرد رفتارهاش بهتر شد .

متاسفم واقعا..💔💔💔تا میتونید نزارید ببینه مثلا بگید بره تو اتاق هروقت بحثتون میشه ولی چرا جدا نمیش ...

من بحث نمیکنم اصلا . اصلا فکرم نمیکردم بخواد سیلی بزنه . داستم اماده میشدم بریم بیرون ‌. ازشدر مورد لباس جدید بچه نظر پرسیدم بدون اینکه حتی نگاه کنه گفت اوهوم . منم خیلی خیلی اروم گفتم چته از صب . با دستمم اروم زدم بهش .ولی اون سیلی خیلی  محکم زد . بعد داد و هوار کرد ب چ حقی میتونی ب من دست بزنی. من هیچی نگفتم بعدش . اون داد و بیداد میکرد. هی داد میزد ب چ حقی ب من دست زدی ! در حالیکه من اروم زدم گفتم چته چرا جواب منو نمیدی  همین ‌ .