2777
2789
عنوان

ببینین اینجور تیپایی چ قشنگ و نازنا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس هر کس تا زمانی که رنگ و بوی بی بند و باری نگیره به خودش مربوطه ختی اگر اون مدلم باشه کسی حق دخالت نداره ولی حق انتقاد داره

وقتی نمیپسندیم بهتره توهین و مسخره نکنیم

به نظر من این تیپا به اونایی که دوستشون دارن میاد و رنگ شادش هم جالبه و روح نواز ولی خودم نمیپوشم 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
امشب ساعت سه شب پارک وی☻

اینجایی که گفتی کجاس😄بیخیال جوارابام مالِ خودم تو هم با لامبورگینیتو عشق کن ولی میبینیم همو یه روز😄😉😉👍

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
نمیدونم چرا قبل اینکه تاپیکو باز کنم میدونستم این عکسه شاید برا اینکه تازه داخل یه کانال دیدم

منم الان دیدم گزاشتم😊

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
چون از اول همینطوری بهم پوشوندن. الانم شده عادتم. خیلی دلم میخواد همشون رو بریزم سطل اشغال

چادر هم قشنگ و متینه عزیزم..مخصوصا مانتو و روسرس رنگ شاد

استاتر چقد خوبه با اينكه چادري هستي ولي انقدر روح و نگاه بازي داري كه چيزي كه به نظرت زيباست رو جدا ...

مرسی از تعریفت عزیزم.تو هم با این حرفات همه اینایی که گفتیو داری😍😊😘

پارک تهرانه عزیزم  

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
کانال مورفین 😂

نه..من کاف😍👍

پارک تهرانه عزیزم    

تهرانو دوس دارم اونم صرفا چون جاهای تفریحی و شاد زیاد داره..یه روزی میوم..تهرانیاااا منتظرم باشین😄