2777
2789
عنوان

ببینین اینجور تیپایی چ قشنگ و نازنا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست
تهرانو دوس دارم اونم صرفا چون جاهای تفریحی و شاد زیاد داره..یه روزی میوم..تهرانیاااا منتظرم باشین😄

قدمت رو چشم😍

خودت کجاییی؟

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
قدمت رو چشم😍 خودت کجاییی؟

من خالصِ خالص یزدیم..شهرمو خیلی دوس دارم.همه چیشو عاشقشم..فقط حیف جاهای تفریحی کم داره

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خالصِ خالص یزدیم..شهرمو خیلی دوس دارم.همه چیشو عاشقشم..فقط حیف جاهای تفریحی کم داره

عه منم تاحالا یزد نیومدم😊باید جای خوب و خوشگلی باشه😌

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
عه منم تاحالا یزد نیومدم😊باید جای خوب و خوشگلی باشه😌

اوهوم عالیه..مخصوصا امسال که هواش محشر بود .تازه یه هفتس کولر روشن کردیم

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
اوهوم عالیه..مخصوصا امسال که هواش محشر بود .تازه یه هفتس کولر روشن کردیم

😘

البته من خودم چادریما...ولی اینارو هم دوس دارم ..جمع خودمونی باشه قشنگه خو

۴ تابچه داری؟ ماشاالله خداببخشه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
۴ تابچه داری؟ ماشاالله خداببخشه

خدا بهم صبر بده..ممنون عزیزم😊

خدا بهم صبر بده..ممنون عزیزم😊

دوسدارم سن و ترتیب تولدشونو بدونم. عکساشونو.... خداحفظشون کنه خیلی عالیه ناشکری نکن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
دوسدارم سن و ترتیب تولدشونو بدونم. عکساشونو.... خداحفظشون کنه خیلی عالیه ناشکری نکن

عکساشونو نمیشه اینجا گزاشت که.تازه اسماشونم چیز دیگس😉😉پسر بزرگم 13 سالشه.دخترم 9 سالش.دوتای بعدیشونو پشت سر هم .دخمل 2 ساله وپسرم 1 ساله🙆🙆

ناشکری نمیکنم .دعا میکنم سایشون تا 120 سال بالای سر همدیگه باشه..فقط یکم از لحاظ مالی ساپورت زندگیمون مشکله.اونم توکلمون به خداس😘

عکساشونو نمیشه اینجا گزاشت که.تازه اسماشونم چیز دیگس😉😉پسر بزرگم 13 سالشه.دخترم 9 سالش.دوتای بعدیشو ...

اخی چه جالب و بامزه

ان شاالله بهترشه وضعتون. دعاها و اذکار افزایش رزق بخونید، سوره هاش

سرچ کنید هس

اخی چه جالب و بامزه ان شاالله بهترشه وضعتون. دعاها و اذکار افزایش رزق بخونید، سوره هاش سرچ کنید هس

حتمااا...تشکر