2777
2789
عنوان

ببینین اینجور تیپایی چ قشنگ و نازنا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست
جوابای دختر سمت راستی معاوضه با لامبورگینی

جوراباشو من دارم.کی بریم پای معامله؟😄😈

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوراباشو من دارم.کی بریم پای معامله؟😄😈

امشب ساعت سه شب پارک وی☻

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

بعضی بچه های معماری و گرافیک و نقاشی و اینا یه تیپایی میزنن داغون بعد به اسم هنری بودن همه میگن چه باکلاسن☹️

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
رشتت هنره عزيزم؟؟

عشق ادبیات😍

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

البته سلیقه شما محترمه😊

اما من ترجیح میدم لباسام با هم همخونی داشته باشه هر یه جا یه رنگ و یه مدل و گِل و گشاد آدم رو یاد دلقکا میندازه فقط یکی از اون گردالو قرمزا نوکِ دماغشون کم دارن😁😁😁

دختر بچه های 10 نهایتا 12 ساله هم ممکنه برای اردو این مدلی تیپ بزنن😄

.Pain🔥you made me a believer

اصلاهم قشنگ نیس ب نظرم احترام بذار فقط رنگ شادشودوس دارم همین

باشه😊🙏

باشه😊🙏

مرسی اخه صبح نظرموتوی ی تاپیک گفتم منوخوردن ونشستن الان بعدنظرم کلامیگم احترام بذار😊😊😊😊😋😚🙏

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون

کلا جدای از تیپشون..رنگشون چقدر شاده

استاتر چقد خوبه با اينكه چادري هستي ولي انقدر روح و نگاه بازي داري كه چيزي كه به نظرت زيباست رو جدا از بحث اعتقادي، زيباييش رو ميبيني وتعريف ميكني!

افرين به تربيتت

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم
میدونی چرا چون شاده، جلف و بدن نما نیست 

منم منظورم همین بود