2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گذری همو دیدیم، تو نگاه اول از هم خوشمون اومد... مسیرش سر کلاس من بود، یه مدت طولاااانی فقط من اونو ...

آخخییی

'پروفایل کپی نشه خودمم😚' مادربزرگ همیشه میگفت محبت مثل سکه است...! اگه تو قلک دل بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری! مگه اینکه دلش رو بشکونی abzarek.ir/service-p/msg/4296065

یکی لایکم کنه😁

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

شاید الان تا چند وقت گریه کنی ولی اگه میخواستی باهاش زندگی کنی باید هرروز گریه میکردی. اینو یکی بهم ...

😭👍🏻💔❤️

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

16 سالته؟ دوست پسر بگیر خب

نه ۱۷سال نیم😕

🤗✨ عاشق بارون و صدای بارون به به🌧☔🤗 ازم پرسید اینکه تا آخر عمر با ی نفر بمونی خسته کننده نیست؟🩵گفتم تماشای هر روز ماه و ستاره و دریا خسته کننده ست؟💜هیچی نگفت چون چیزی که به ما آرامش ببخشه💖 هیچ وقت واسمون تکراری نمیشه💚

اگ خواستید درخواستمو قبول کنید من شرایطم مث شما بود راهنمایی میخوام

متاسفم درخواست آقایون رو قبول نمیکنم.

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز