2821
2789

چرا من رو هیچکس کراش نمیزدم احساس سوبر بودن بهم دست داد😐

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عاااااا باریکلا چجوریا بود داستانتون

گذری همو دیدیم، تو نگاه اول از هم خوشمون اومد... مسیرش سر کلاس من بود، یه مدت طولاااانی فقط من اونو میدیدم، اون منو میدید، رد میشدیم💞😄

بعدها پیشنهاد داد، ولی گفت نمیخوام رابطه عاطفی ای بینمون باشه، به درس ات لطمه میزنه و قرار شد دوستانه باهم باشیم... تو اون مدت خیلی هوامو داشت خیلی، خیلی ام تلاش میکرد وضع مالیشو بهتر و بهتر کنه...

تهش این که بعد ۱۰ سال عاشقی و ۱۲ جلسه خواستگاری الان مزدوجیم🌿🤭

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

کراشم بود دوم راهنمایی همه هم میگفتن نگاهاش به تو فرق داره دورادور دوسش داشتم تا اینکه به طرز عجیبی دوم دبیرستان باهش دوست شدم بعد کلی جنگ و دعوا دیروز کات کردم 😞

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

هیییییع چرا دلیلش چی بود؟

خیلی بخشیدمش همیشه اشتباهاشو میبخشیدم همش به پیشرفت وادارش میکردم خدایی خیلیم تشکر میکرد ازم .از محیط کارش یه پنهون کاریایی کرده بود که ناراحتم کرد و پشت بند این ناراحتی هی به هم توهین کردیم (ناگفته نمونه که چند بارم اومد خواستگاری خانواده ی من گفتن نه)یک ماه پیش خواهرشو فرستاد گف بهش فرصت بده دوستت داره .فرصت دادم ولی روانم بهم ریخته بود حرفاش یادم میومد دیروز کات کردم

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

خیلی بخشیدمش همیشه اشتباهاشو میبخشیدم همش به پیشرفت وادارش میکردم خدایی خیلیم تشکر میکرد ازم .از محی ...

شاید الان تا چند وقت گریه کنی ولی اگه میخواستی باهاش زندگی کنی باید هرروز گریه میکردی. اینو یکی بهم گفته که محاله فراموش کنم

من اطرافیانم هرروز رو یکی کراش میزدن 😑😑متنفرم از این مدل ادما خودم اینطوری نبودم

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز