2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گذری همو دیدیم، تو نگاه اول از هم خوشمون اومد... مسیرش سر کلاس من بود، یه مدت طولاااانی فقط من اونو ...

آخخییی

'پروفایل کپی نشه خودمم😚' مادربزرگ همیشه میگفت محبت مثل سکه است...! اگه تو قلک دل بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری! مگه اینکه دلش رو بشکونی abzarek.ir/service-p/msg/4296065

یکی لایکم کنه😁

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

شاید الان تا چند وقت گریه کنی ولی اگه میخواستی باهاش زندگی کنی باید هرروز گریه میکردی. اینو یکی بهم ...

😭👍🏻💔❤️

و اگر اندوهت آن قدر زیاد شد که حرف زدن برایت دشوار بود، به سمت من بیا تا کنار هم سکوت کنیم..️

16 سالته؟ دوست پسر بگیر خب

نه ۱۷سال نیم😕

🤗✨ عاشق بارون و صدای بارون به به🌧☔🤗 ازم پرسید اینکه تا آخر عمر با ی نفر بمونی خسته کننده نیست؟🩵گفتم تماشای هر روز ماه و ستاره و دریا خسته کننده ست؟💜هیچی نگفت چون چیزی که به ما آرامش ببخشه💖 هیچ وقت واسمون تکراری نمیشه💚

اگ خواستید درخواستمو قبول کنید من شرایطم مث شما بود راهنمایی میخوام

متاسفم درخواست آقایون رو قبول نمیکنم.

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز