2777
2789
عنوان

امروز جکاب آزم و گرفتم بتام ۶ بود

136 بازدید | 11 پست

من یک روز بعد تاخیر بتام ۶ بود سیکلام ۲۵تا ۲۸ یعنی روز ۲۸ از دادم  امکان داره بره بالا و حامله باشم؟؟؟؟؟کیا تجربه دارن؟؟؟؟خیلی داغکن شدم

خدااایا شکرت   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توروخدا برام‌ کنید  دوساعته دارم گریه میکنم دارم دیونه میشم

منم زودرفته بودم بتام ۷بود..بعد ۵روز رفتم ۵۰۰شد..دگترگفت احتمالا دیر حامله شدی..یعنی نزدیک پریودت

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
توروخدا برام‌ کنید  دوساعته دارم گریه میکنم دارم دیونه میشم

منم زودرفته بودم بتام ۷بود..بعد ۵روز رفتم ۵۰۰شد..دگترگفت احتمالا دیر حامله شدی..یعنی نزدیک پریودت..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

زود نبوده آزمایشت.

اتفاقا تایم خوبی دادی.

ببین زیاد امید نداشته باش که بدتر ناراحت شی.

یک هفته صبر کن اگر پریود نشدی دوباره ازمایش بده

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم
یعنی چه روزی رفتی که ۷ بود؟؟؟

همن روز که باید پریود میشدم رفتم..دیدم منفیه رفتم موهامو رنگ کردم😏بعد چندروز دیدم پریود نشدم.از دادم مثبت شد

همن روز که باید پریود میشدم رفتم..دیدم منفیه رفتم موهامو رنگ کردم😏بعد چندروز دیدم پریود نشدم.از داد ...

خوشبحالت من دقیقا روز ۲۸ رفتم ۶ بود.کاش منم مثل تو باشم

خدااایا شکرت   
خوشبحالت من دقیقا روز ۲۸ رفتم ۶ بود.کاش منم مثل تو باشم

ایشالاه مثبت میشه عزیزم..هرچی خدابخواد وایشالاه خیربخواد برات