2777
2789
خوش به حالتون برای ما که افطار و سحری یکیه  ساعت ۱۰: ۱۰  دقیقه افطار ۱:۱۷ دقیقه هم سحری و ...

کجا هستید

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
خیلی سخته که ! کجا هستین ؟

آلمان امروز هوا خیلی گرم شده بود ۳۳ درجه از تشنگی مردم به خدا 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE= 60442932 ]آلمان [/QUOTE] عزيزم چقدر خوب قبول باشه ان شالله خدا پاداشتو به نحو احسنت مي ...

روزه نماز شما هم قبول 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد
خوش به حالتون برای ما که افطار و سحری یکیه  ساعت ۱۰: ۱۰  دقیقه افطار ۱:۱۷ دقیقه هم سحری و ...

چقدر سخت ، خدا قوت بده بهتون 

ما هفت و پنجاه دقيقه اذان مغربه

، صبح هم چهار و بيست دقيقه  اذانه 

خيلي خوبه 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
آلمان امروز هوا خیلی گرم شده بود ۳۳ درجه از تشنگی مردم به خدا 

من خوزستانم اينجا هوا تا ٥٠،٦٠درجه ميره ٣٣درجه واسه ما هوا خنكيه 😊

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
افرین به شما که اونجا هستید و روزه ام میگیرید. باریکلا

خدا همه جا هست عزیزم فرقی نداره کجا باشی 

[QUOTE=60443070]افرین به شما که اونجا هستید و روزه ام میگیرید. باریکلا[/QUOTE]

ممنون عزيزم اره واقعا خيلي وحشتناكه خوبه من تو خونم زير كولر بازم سختمه مردامون كه بايد برن سركار غصه دارن واقعا ساعت يه ربع به نه هم اذان مغربه

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
خدا همه جا هست عزیزم فرقی نداره کجا باشی 

اره میدونم اما خیلی هارو میشناسم ک تا میرن دیگه نمازو خیلی چیزارو فراموش میکنن... عمه من رفته المان اما الان براش ادای مسیحی هارو در میاره همینطور دختر خاله هامم ک ترکیه ن اوناهم همینطور تعجب میکنم ک یعنی خدارو فراموش کردن 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏