2777
2789
اره میدونم اما خیلی هارو میشناسم ک تا میرن دیگه نمازو خیلی چیزارو فراموش میکنن... عمه من رفته المان ...

بعضی ها هم اینجوری هستن منم خیلی می بینم 

حجاب و نماز و همه چی رو فراموش می کنن 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي ببخشيد دختر سحرا جان فك كردم منو ريپلاي كردين🙊🙊🙊

چرا مگه چیشد ک معذرت میخوای. من کلا تو باغ نیسنم تازه عضو شدم تو این سایت ریپلای چیه :-!

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
سخت نیست زندگی اونجا 

هم سختی ها شو داره هم خوبی و راحتی ها شو

واسه ما که کشورمون جنگ زده هست امنیت اینجا خوبه 

البته من ایران دنیا اومدم و بزرگ شدم 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد
چرا مگه چیشد ک معذرت میخوای. من کلا تو باغ نیسنم تازه عضو شدم تو این سایت ریپلای چیه :-!

يعني پستي رو كه منظورت با مامان علي كوچولوبود وداشتي بااون حرف ميزدي رو اشتباهي من پاسخ دادم درصورتي كه اصن بامن نبودي شما اشتباه شد 

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
يعني پستي رو كه منظورت با مامان علي كوچولوبود وداشتي بااون حرف ميزدي رو اشتباهي من پاسخ دادم درصورتي ...

اها اره من از شما معذرت میخوام گلم 

سلام ببخشید استارتر بااجازه شما ...خانوما میشه برا دخترم دعا کنین خوب بشه خیلی بالا میاره معدش مشکل ...

الهی بمیرم براش ایشالا زود خوب شه حتما ک دعا میکنم 

چرا 😕

ماهی طبعش سرده،سالاد هم سرده اصلا برای بدن خوب نیست،کنار ماهی یکی دوتا خرما بخوری خیلی مفیده برای بدن ولی با سالاد یا ماست نه،من خودم برای مزه دار کردن ماهی حتی زنجبیل یا عرق هل و دارچین میزنم کمی از سردی ماهی رو بگیره

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗