2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست
چقدر زود در عرض یک ماه عشقت شد اکست و خواستگار راه دادی و ...اگر دروغ نمیگی و تاپیکت فیک نیست ، به ع ...

اون اکسم بود الان باهاش کات کردم چون بابام اگه میفهمید آشوبی به پا میکرد

این یکی پدرش با پدرم همکار بوده و باباش واسطه شده که ما باهم آشنا بشیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره واقعا بچسب بهش تو رو خدا😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣همچین کیسی خیلی کم پیدا میشه واو🤣🤣🤣🤣🤣

کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:

برعکس شده اون اسمش خواستگاره یعنی اون باید خواستار شما باشه .ولی شما الان به هر قیمتی خواستگار اون ش ...

الآن داری میگی خواستگارت نیست ؟

پس چرا اومد خواستگاری ؟

اره واقعا بچسب بهش تو رو خدا😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣همچین کیسی خیلی کم پیدا میشه واو🤣🤣🤣🤣🤣

خب کم پیدا میشه درسته تازه خواستگارایی که من داشتم همشون مثه هم ندار و بی پول بودن این اولین خواستگار پولدارمه خیلی براش ذوق دارم

بعدشم محاله یع دختر خواستگار پولدار نخواد معلومه که دوست داره همسر آیندش پولدار باشه و تو رفاه زندگی کنه درسته من خونه بابام کم نداشتم ولی اگه خواستگار بی پول برام بیاد با اینکه خوش اخلاقه باهاش ازدواج کنم که بدبختم همه میگن سلیقه نداشت و خودشو بدبخت کرد

میدونی نورا جون من به این جمله اعتقاد دارم که هرکسی میره پی لیاقتش

لیاقت توهم همینه عزیزم که باهات اینجوری رفتار بشه مثل حیوون

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

من شرایط زندگی تو رو نمیدم اما به شخصه نمی تونم اجازه بدم کسی برای دیدن خانوادم کنترلم کنه

فک کنم منظورش اینه چون میدونه رابطم با پدرم شکرابه میگه کمتر برو که اعصاب خوردی برات درست نکنه

بخاطر ملک واملاک وپول یعنی ؟؟؟

تازه ملک و املاک و پولی که توش برای یکی مثل اسی هیچ ارزشی هم قائل نیست...... عملا یه کلفت فقط میخواد یارو نه همسر ....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

خب کم پیدا میشه درسته تازه خواستگارایی که من داشتم همشون مثه هم ندار و بی پول بودن این اولین خواستگا ...

تو اگه خونه بابات داشتی الان له له نمیزدی تو رو خدا ما رو ک دوبرابر تو سن داریم و نخندون اره بشینخرج کنه برات از الان ن میزاره ننه باباتو ببینی نه مهریه درست برات در نظر گرفته حتما دنیا رو میریزه به پات بشششین تا تغییر کنه

کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:

وقتی پدر مادر برای بچشون خرج نکن بچشون اینشکلی عقده ای میشه دیگه

نگاش فقط به جیب پسر مردمه

اخ بگردمت نورا جان

چجوری میخوای این کمبودا رو جبران کنی حالا؟

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

حتی با تمام خوبیاش بازم بده؟ بخدا بحث پول نیست فقط آدم وفاداریه متخشص و خوشتیپ که بایدم باشه چون پول ...

من طبق چیزی که شما گفتید وایب خوبی در کل نگرفتم و منطقی هم بهش فکر میکنم همینا که گفتین اصلا چیزای جالبی نیستن دیگه عزیزم

این آدم پولشم در راستای زور و ...برای شما خرج میکنه احتمالا بعد ها ...میزان دست و دلبازیشو میشه از مجبور کردن شما به قبول مهریه ی کم دید :) ببین من پولکی نیستم ،مهریه رو هم زیاد قبول ندارم به صورت رایج الان ،این راهش نیست که شما رو مجبور میکنه ،بعید میدونم بذاره با این روند شما خیلی کیفی ببرین از زندگی ،ببین میتونی بدون پولم تصورش کنی و باز باهاش بمونی ؟با این ویژگیا مسلما خیر ...

در هر صورت امیدوارم از چاله نیفتی تو چاه

You're all the things I've got to remember

تو اگه خونه بابات داشتی الان له له نمیزدی تو رو خدا ما رو ک دوبرابر تو سن داریم و نخندون اره بشینخرج ...

وا عزیزم الان فکر میکنی بهش حسودی میکنی خخخ

تا وقتی قلاده ننداخته دور گردنش عیبی نداره هرچی بگه

2823
2791
2779
2792