2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست
عه تو مگه تو تیمارستان از آخر بستری نشدی ؟

امیدوارم یکی پیدا بشه که باهات مثل حیوون رفتار نکنه عزیزم موفق باشی

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

البته شاید لیاقتت اینه باهات مثل حیوون رفتار بشه کسی چه میدونه؟

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه فکر کردی همچین مردی پول خرجت میکنه هم جالبه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم. دیگه نمیدونم چی بنویسم

خدا عقل بده

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

البته شاید لیاقتت اینه باهات مثل حیوون رفتار بشه کسی چه میدونه؟

لابد لیاقت تو هم اینه همه به چشم دیوانه و روانی و آدمی که کمبود توجه داره نگاه کنن

تو دنیای واقعی سگ محلت نمیده میای اینجا عقده های روانیتو خالی میکنی ؟

نمیدونم چی میشه که یه آدم میتونه انقدر دروغ به هم دیگه ببافه

یک ماه پیش این تاپیکو زدی ، الان یهو طرف پولدار و ملک و املاک دار شد ؟!

@niniyar

تاپیک فیکه و دروغ ، بترکونش

چهار تا بچه سن پایین از اینا الگو برداری میکنن و به فنا میرن

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
نمیدونم چی میشه که یه آدم میتونه انقدر دروغ به هم دیگه ببافه یک ماه پیش این تاپیکو زدی ، الان یهو طر ...

این اکسمه این خواستگارمه زمین تا آسمون فرق میکنن 😐

این اکسمه این خواستگارمه زمین تا آسمون فرق میکنن 😐

چقدر زود در عرض یک ماه عشقت شد اکست و خواستگار راه دادی و ...

اگر دروغ نمیگی و تاپیکت فیک نیست ، به عنوان کسی که چند سال ازت بزرگترم راهنماییت میکنم :

پول عنصر خیلی مهمی برای ازدواجه ، اونم تو مملکت ما

اما باور کن هیچی از خانواده مهمتر نیست

نمیگم بخاطر خانواده ات پشت پا بزن به بختت ، اما این خواستگار همچین آش دهن سوزی هم نیست

معتاد که بوده ( معلوم نیست هنوز باشه یا نه )

زورگو هم هست

به خانواده و صلح رحم و اینا هم که اعتقادی نداره

مهریه هم که میخواد هیچی کنه و ماستمالیش کنه ( تو مملکت ما تنها پشتوانه زن همینه ، فردا روزی بهش بگی آره یا نه ، خونتو میکنه تو شیشه تا همون مهریه کم رو هم ببخشی و جونتو برداری و الفرار )

از همه مهمتر ، تو اصلا سنی نداری

درس بخون یا وارد بازار کار شو

اون وقت ببین چه موقعیت های مناسب تری سر راهت قرار میگیره

ارزش یه دختر ۱۸ ساله ، یه مرد این مدلی نیست

بازم هر جور خودت صلاح میدونی

آشنای ما بخاطر پول با یه معتاد ازدواج کرد ، وقتی که طرف مرد بچشو ازش گرفتن و بدون هیچی پرتش کردن بیرون تو اوج جوونی

الانم زن یه پیرمرد پولدار و شکاکه که حق نداره حتی خواهر و برادراش هم برن خونه اش

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز