2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست

اره عزیزم قلاده هم دور گردنت بست مبادا از دستش بدی به هر حال پولداره

چی میزنین

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باشه تو که با عقلی کجا رو گرفتی

باهاش ازدواج کن تا نذاره بری خونه پدرت

تو یه بله قربان گو میشی درنهایت

نراااای ساااایت درخااااست دوستی قبول نمیکنم چ مرگتونهههههه همش درخاااست میدین😡😠

از هوش مصنوعی مشاوره بگیر

پروفسور ، آقایون هول و خواجه و بی همه چیز هوسران و هوسباز من یکی مرد هستم پیام ندید در ضمن من مردم الکی خودمو 3 ساله زن جا زدم ولی خسته شدم دیگه محض اطلاع تمام خانم ها و آقایان سایت. پس درخواست ندین و اگه درخواست قبول میکنم برای ایسگاگیریه آقایان بچ زاده و بی ناموس و ک*یر شقی و کونی ، بعد 3 سال خسته شدم تعلیقم کنید

عزیزم با این شرایط که به کم گرفته خودش از ادامه زندگیتون مطمئن نیست بعد تو داری مفت مفت ارزشتو میاری پایین اونم برا همچین کسی مگه کیفی که با پول خریدت؟ ازدواج نکردن بهتر از ازدواج بده که با یه بچه بخوای برگردی پیش خانوادت ملت با یه عالمه چاخان وارد زندگی شدن بعدش به مشکل خوردن اینکه از همون اول اینطوریه بعدش چی باشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز