مگه اینکه من بهت اجازه بدم دیشب باهاش تلفنی صحبت کردم میگه به مهریه کم باید راضی بشی وگرنه به تفاهم نمیرسیم پسره وضعش خوبه چند تا ملک و املاک داره ماشینش هم مدله جک از از گوشی آیفون 17 بگیرید تا لباس مارک هم میپوشه مجبورم ازش اطاعت کنم از این جور پسرا کم پیدا میشه نمیتونم راحت بخاطر لجبازی راحت ولش کنم مادرش میگه سابقه مواد مخدر هم داشته با مهریه کم راضیم ولی اینکه میگه کمتر باید پدر و مادرتو ببینی رفته تو مخم من نمیتونم بدون اونا به نظرتون زیادی زور نمیگه ؟
پسر رو دوست دارم برده چیه لاف از عروسی مجلل برام میزنه ولی میگه ما رسم نداریم مهریه بدیم و سلام
چند سالشه؟
پروفسور ، آقایون هول و خواجه و بی همه چیز هوسران و هوسباز من یکی مرد هستم پیام ندید در ضمن من مردم الکی خودمو 3 ساله زن جا زدم ولی خسته شدم دیگه محض اطلاع تمام خانم ها و آقایان سایت. پس درخواست ندین و اگه درخواست قبول میکنم برای ایسگاگیریه آقایان بچ زاده و بی ناموس و ک*یر شقی و کونی ، بعد 3 سال خسته شدم تعلیقم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا اگه خودت بودی که با سر قبول میکردی بیا برو خودتو سیاه کن بدبخت من کی گفتم میخوام قبول کنم اگه ق ...
عیز دل خواهر قبول نمیکنه حتی اگه سرشم بره بخدا باهاش آینده نداری الان گرمی حس میکنی با یه دسته گل بزرگ و اینا خامش میشی ولی لطفا خواهرم این قضیه رو بیخیال شو لطفااا همه چی پول نیست زندگیت سیاه میشه فکر کن زیاد ولش کن تا وابستش نشدی
پسر رو دوست دارم برده چیه لاف از عروسی مجلل برام میزنه ولی میگه ما رسم نداریم مهریه بدیم و سلام
عروسی مجلل از رو چشم هم چشمی برای آبروی خودشونه نه تو عزیزم...حق رفت امدت گرفته مهریه هم که اون تعیین میکنه تنها نکته مثبتی که گفتی لباس و گوشی مارک و ماشین چینی بود...ارزون داری خودت میفروشی یعنی خونه بابات انقدر بده؟!
تفریحی میکشید الانم منم بعضی وقتا قلیان میکشم اعتیاد دارم یعنی ؟
قلیان با مواد فرق داره مال تو اعتیاد آور نیس ولی مخدر خانه خراب کنه همه چیزشو میفروشه واسه موادم فدا میکنه موادم هرکی بگه ترک کرده اشتباه میکنه مواد ترک نمیشه بلکه دوزش بیشتر وبیشتر میشه آخرشم خونه خراب میکنه زندگی هارو