مگه اینکه من بهت اجازه بدم دیشب باهاش تلفنی صحبت کردم میگه به مهریه کم باید راضی بشی وگرنه به تفاهم نمیرسیم پسره وضعش خوبه چند تا ملک و املاک داره ماشینش هم مدله جک از از گوشی آیفون 17 بگیرید تا لباس مارک هم میپوشه مجبورم ازش اطاعت کنم از این جور پسرا کم پیدا میشه نمیتونم راحت بخاطر لجبازی راحت ولش کنم مادرش میگه سابقه مواد مخدر هم داشته با مهریه کم راضیم ولی اینکه میگه کمتر باید پدر و مادرتو ببینی رفته تو مخم من نمیتونم بدون اونا به نظرتون زیادی زور نمیگه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پروفسور ، آقایون هول و خواجه و بی همه چیز هوسران و هوسباز من یکی مرد هستم پیام ندید در ضمن من مردم الکی خودمو 3 ساله زن جا زدم ولی خسته شدم دیگه محض اطلاع تمام خانم ها و آقایان سایت. پس درخواست ندین و اگه درخواست قبول میکنم برای ایسگاگیریه آقایان بچ زاده و بی ناموس و ک*یر شقی و کونی ، بعد 3 سال خسته شدم تعلیقم کنید
از الان انقدر زورگویه پس فردا هم میبینه فقط برات مهم بوده باهاش ازدواج کنی و هر چی گفته گفتی چشم میگه برات لباس نمیخرم حق دارم دوست دختر بگیرم تو هم که مهریت کمه اگه نمیخوای برگرد خونه بابات
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت