2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قطع مگه نبود

توی گوگل بزن چت جی پی تی با اون حرف بزن

پروفسور ، آقایون هول و خواجه و بی همه چیز هوسران و هوسباز من یکی مرد هستم پیام ندید در ضمن من مردم الکی خودمو 3 ساله زن جا زدم ولی خسته شدم دیگه محض اطلاع تمام خانم ها و آقایان سایت. پس درخواست ندین و اگه درخواست قبول میکنم برای ایسگاگیریه آقایان بچ زاده و بی ناموس و ک*یر شقی و کونی ، بعد 3 سال خسته شدم تعلیقم کنید

بدرد نمیخوره ردش کنعشق واقعی خانواده هست ازدواج به هر قیمتی ارزش از دست دادن خانواده رو نداره

هییی چه خانواده ای بابام درسته بهم رسیده هوامو داره ولی چه فایده وقتی با من بده بد اخلاقه همش تیکه بارونم میکنه آخه من با چه امیدی بمونم تو اون خونه

از بابام چندان خوشم نمیاد

پس فرقی نمیکنه با این حرفایی ک خاستکارت زده بعد مدتی از اینم بدت میاد

فقط اگه ملکی چیزی بنامت زد باهاش ازدواج کن

وگرنه برات دوسر باخته

نراااای ساااایت درخااااست دوستی قبول نمیکنم چ مرگتونهههههه همش درخاااست میدین😡😠

نمیدونم چرا حس میکنم این ماشین و املاکیم که میگه خواستگارت داره از راه قاچاقه والا با این تفاسیر پول ...

نه روز اول قسم میخورد میگفت من عمرمو گذاشتم تو اون ملک و املاکا نمیدونم فلان کردم تلاش کردم

از الان انقدر زورگویه پس فردا هم میبینه فقط برات مهم بوده باهاش ازدواج کنی و هر چی گفته گفتی چشم میگه برات لباس نمیخرم حق دارم دوست دختر بگیرم تو هم که مهریت کمه اگه نمیخوای برگرد خونه بابات

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

2823
2791
2779
2792