2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست
خب اگه فیکه بفرما بیرون من انقد بیکار نیستم بیام وقتمو تلف کنم و از کجا به این نتیجه رسیدی فیکه ؟نک ...

نه شوهر خودمدپولدار خونواده خودم پولدارن

باورم نمیشه یکی اینقدر بی عزت نفس باشه و در ضمن از شماره گذرای یک دو سه.....و بی عزت نفسی ات مشخصه خیلی بیکاری

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یعنی به خاطر پول ؟ حاظر مواد مخدرشو تحمل کنی ماشینش تحمل کنی پولشو تحمل کنی مهریه کم تحمل کنی؟ این ا ...

تفریحی میکشید تو سن بیست سالگی الان دیگه سمتش نمیره خودم میدونم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میگه خوشم نمیاد از دختر لوس که فقط به خانوادش چسبیده زیادی روانیه کمبود توجه داره توقع داره همش به ا ...

ربطی نداره 😐 الان این همه خانم متأهل هستن، نباید برن به خانوادشون سر بزنن چون لوسن؟

بنظرم کلا قید این آدم رو بزن چون مشکلات اعصاب و روان داره

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

نه شوهر خودمدپولدار خونواده خودم پولدارن باورم نمیشه یکی اینقدر بی عزت نفس باشه و در ضمن از شماره گذ ...

حالا اگه خودت بودی که با سر قبول میکردی بیا برو خودتو سیاه کن بدبخت من کی گفتم میخوام قبول کنم اگه قبول میکردم که بله رو میدادم تموم میشد میرفت فقط الان چند مدته تو مخم رفته اگه تو همون دوران نامزدی خودم ادمش کنم مشاوره ببرمش اگه امیدی به درست شدنش بود بسم الله اگه نبود درجا ولش میکنم

حالا اگه خودت بودی که با سر قبول میکردی بیا برو خودتو سیاه کن بدبخت من کی گفتم میخوام قبول کنم اگه ق ...

من کاری به اون کاربر ندارم ولی اینکه شما همچین عتیقه ای دلتو برده دلیل نیست بقیه هم عتیقه پسند نیست حالا شما اصلا بگو ثروت ایلان ماسک داشته باشه

همینکه میگه ارتباطت با خانوادت باید کم باشه

لوس نباید باشی چون احتمالا حوصله نازکشی نداره

اینکه خودش باید ببره و بیاره دانشگاه که این بزرگترین توهینه بهت و الان تو این سنت متوجه نیستی

مهریه کم برات باید تعیین کنن که این خودش هزارتا سیگنال و کد داره میده و متوجهش نیستی

و اینکه هی نگو زنش و باید هزینه کنه و فلان. تو زندگیت کلمه مرد خسیس به گوشت نخورده؟ یا مردایی که فقط به ظاهر خودشون و مایحتاج خونه خرج میکنن و هزینه برای خانومشون نمیکنن؟

و مورد بعدی اینکه میگی عوضش میکنم و مشاور و اینا مغز انسان تو ۲۴ سالگی به تکامل میرسه و هیچ انسانی رو نمیشه بعد ۲۴ سالگی تغییرش داد برای همینه میگن ترجیحا زیر ۲۴ و ۲۵ ازدواج نکنید و ایشونم خوب این نکته رو میدونه برای همین دست گذاشته رو دختر۱۸ ساله که طبق چیزی که خودش میخواد شکلت بده پس مطمئن باش شما نه تنها یه فرد ۲۷ ساله رو نمیتونی درست کنیش بلکه خودتم تو این راه عوض میشی

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

چقد شما بی تربیتی حالا فشار نخور خودم میدونم چیکار کنم واسه زندگیم

خاکتو سرت فعلا تو فشاری شدی گیر بدبخت راهکار هم میدیم بهت. بازم نفهمی. برو همون لات دهنت رو صاف کنه لیاقتت همونه بدبخت

تفریحی میکشید تو سن بیست سالگی الان دیگه سمتش نمیره خودم میدونم

اختیارت با خودته ولی پول و ثروت جای مادر و پدر نمیگیره بهتره با مشاوره حرف بزنی قبل از ازدواجت حتما مشاوره برو الان داری هی خودت رو گول میزنی چشم پوشی میکنی حمایت مادر و پدر برادر خواهر واجبه هیچکس حتی شوهر ملیاردرهم باشه اجازه نداره از دیدن پدر و مادرت محرومت کنه لطقا گول پول ماشین رو نخور . چطوری اون پدر مادر میخاد تو نمیخوای؟ بعدش هی بهت پول بده تا حرف نزنی؟؟؟

یه نویسنده 😉

قشنگ مشخصه فیکی

پناه بر خدا چرا بعضیا اینطورین فیکه غلط میکنی بیای تاپیکم برو بیرون خب چیه خواستگار پولدار تاحالا برات نیومده خب مشخصه عزیزم سمت بدبخت بیچاره ای مثه تو مگسم پر نمیزنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز