2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا چون پولداره میخای خودت و بدبخت کنی؟ این ادم کنترلگره امروز میگ نرو خونه بابات فردا میگه کلا حق نداری بری بیرون. اگه میگه مهریت کم باشه به شرطی قبول کن که حق طلاق و اشتغال و اینارو بهت بده وگرنه با مهریه کم اصلا کنار نیا

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

دوست عزیز در اولین فرصت مناسب خودت رو به یه روان پزشک معرفی کن این اقا چه ویژگی مثبتی داره ؟سابقه مواد داره/اجازه دیدار خانواده بهت نمیده/مهریه نمیده دیگه به چه دردی میخوره حتما یه عیبی داره که حاضر نیست زیاد مهرت کنه بهم بزن این ادم نرمال نیست

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

بروبابا یه لات. موادی. هست دیگه کیه

لباس مارک اون پولش. رونمیخاد واسه تو خرجکنه این خط این نشون. فکرکردی اب دهنت راه افتاده واسه اون موقعیت کذایی اش قراره برات بریز بپاش کنه؟؟ نه جانم. اون یه برده میخاد. توخونه. از الان دیکتاتوری اش روداره بهت. نشون میده به خاطر یه لات. میخای. ازش اجاره بگیری. واسه دیدن مامان بابات. کیبری دیدنشون!! این بنگیموادی. کیه مگه. چون پول داره بشی برده اش!؟ شکاک. بد دل. زیادم حرف بزنی جوری کتکت میزنه. نعشت کف زمین. میفته ناله کنان کارت هر روز گریه هست از اینا که فردا دوست دختر هم میگیره میگه هیمنه که هست ناراحتی هرری . مهریه ای کم هممیخاد. واسه همین روزا. یه سکه بزاره کف دستت چمدون بدت دستت بفرما برو خونه بابات یه قرون هم از مالش به تونیمده. به نامت نمیکنه زرنگ. خسیس هست صد تای تورو رنگ میکنه خشکخالی. میزاره جلو افتاب خشکبشید بشین همین خونه ای بابات نون ماست ات روبخور با دل شاد.

حالا چون پولداره میخای خودت و بدبخت کنی؟ این ادم کنترلگره امروز میگ نرو خونه بابات فردا میگه کلا حق ...

پول درمان همه چیزه خودم درمانش میکنم پسره رو حیفه از دست بره

خب اگه امیدی به درست شدنش بود چی

آدما بعد ازدواج بدتر میشن این روزای گل و بلبلته که اینه خیلی دوسش داری امتحان کن بعدا نگی کاش ازدواج میکردم من خودم تجربه کردم البته مال من خوب اقا جنتلمن بودهرچی من میگفتم همون بود قشنگ بعد ازدواج ورقش برگشت بعدم بله ادمایی هستن که پولدارن خرج میکنن بعضیا تو دوستیم خوب خرج میکنن اما فکر کن ازدواج که میکنی مادر پدرش از همه چی دیگه خبر دارن اگه پدر مادرش روش تسلط داشته باشن هرچی اونا بگنه و مادر شوهر اینبار باید رضایت بده تو چیا بخری چیا داشته باشی پس فردام به مشکل بخوری فکر نکن کاری بتونی بکنی اینقدر تو دادگاها میبرن میارنت تا ذله شی همم قرار میست اینجوری بشن اما این اقا با این عقبه ازدواج باهاش پر ریسکه اینکه دنیارو به پات میریزم فلان میکنم برو دادگاهارو ببین پره ادمه که برا هم میمردن

پول درمان همه چیزه خودم درمانش میکنم پسره رو حیفه از دست بره

گوزش میکنی کسی که 30 سال اخلاق و رفتارش این بوده تغییر نمیکنه نهایت با دوتا بچه توی راه روی دادگاه دنبال کار های طلاق باشی

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز