2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 33318 بازدید | 341 پست

پناه بر خدا تاپیک فیکه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چه فایده پول داره وقتی خسیسه؟ این مشخصه بری توی خونه زندگیش هم اب از دستش نمیچکه

درضمن چرا نباید بری خونه پدر مادرت؟ درک نمیکنم واقعا. رد کن بره

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ازین ببعد قرصاتو سر موقع بخور.

اگه یه وعده فراموش کردی، وعده بعد دوتاشو باهم نخور، نتیجش میشه این تاپیک

غصه نخور خواستگار پولدار واسه توام میاد گلم، با ماشین گراااااان 😍😍😍😍😍

والا نظر من اینه کنسل کنی بدرد زندگی نمیخوره اگه به چشم مرد زندگی و خانواده بخای بهش نگا کنی

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دوست عزیز در اولین فرصت مناسب خودت رو به یه روان پزشک معرفی کن این اقا چه ویژگی مثبتی داره ؟سابقه مو ...

خیالپردازیه بابا

پسر پولدار زورگوی جذاب 😂😂😂😂😂😂😂

ولش کن بزار خیالبافی کنه

جک؟ حداقل بخاطر بی ام و و بنز خودتو بدبخت کن نه بخاطر جک

واقعا ماشین چینی بدتر از ماشین های خودمون هستن فقط یه ذره قیافه دارن

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

2823
2791
2779
2792