مگه اینکه من بهت اجازه بدم دیشب باهاش تلفنی صحبت کردم میگه به مهریه کم باید راضی بشی وگرنه به تفاهم نمیرسیم پسره وضعش خوبه چند تا ملک و املاک داره ماشینش هم مدله جک از از گوشی آیفون 17 بگیرید تا لباس مارک هم میپوشه مجبورم ازش اطاعت کنم از این جور پسرا کم پیدا میشه نمیتونم راحت بخاطر لجبازی راحت ولش کنم مادرش میگه سابقه مواد مخدر هم داشته با مهریه کم راضیم ولی اینکه میگه کمتر باید پدر و مادرتو ببینی رفته تو مخم من نمیتونم بدون اونا به نظرتون زیادی زور نمیگه ؟
چه فایده پول داره وقتی خسیسه؟ این مشخصه بری توی خونه زندگیش هم اب از دستش نمیچکه
درضمن چرا نباید بری خونه پدر مادرت؟ درک نمیکنم واقعا. رد کن بره
بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.
یه برده گوش بفرمان میشی در مقابل یه ادم روانی مریض که مواد هم مصرف میکرده و قطعا بعدا هم استفاده میکنه هروز تحقیرت میکنه بخاطر پولش و شما بشین تو سری خور باش
والا نظر من اینه کنسل کنی بدرد زندگی نمیخوره اگه به چشم مرد زندگی و خانواده بخای بهش نگا کنی
نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘