مگه اینکه من بهت اجازه بدم دیشب باهاش تلفنی صحبت کردم میگه به مهریه کم باید راضی بشی وگرنه به تفاهم نمیرسیم پسره وضعش خوبه چند تا ملک و املاک داره ماشینش هم مدله جک از از گوشی آیفون 17 بگیرید تا لباس مارک هم میپوشه مجبورم ازش اطاعت کنم از این جور پسرا کم پیدا میشه نمیتونم راحت بخاطر لجبازی راحت ولش کنم مادرش میگه سابقه مواد مخدر هم داشته با مهریه کم راضیم ولی اینکه میگه کمتر باید پدر و مادرتو ببینی رفته تو مخم من نمیتونم بدون اونا به نظرتون زیادی زور نمیگه ؟
خب پول خودشه واسه خودش خرج میکنه از کجا میدونی واسه تو هم همینقدر خرج کنه که بخوای قید پدر مادرتو بز ...
پدرو مادر ب کنار
همش باید و نباید میکنه
دیده این پولکیه داره سواری میگیره
🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من حس می کنم شما واقعا خونه پدرت تحت فشار مالی قرار داری که داری قبول می کنی عملا برده طرف باشی چون پول داره ... اگر عزت نفس ضعیفی نداشتی حتی یک ثانیه ام راجبش فکر نمی کردی.
Feminist🏋♀️Islamophobic ... مخالف رواج عقاید عصر حجری درباره زنان و انتقالش به دخترای جوون❌️ خانم های خوشگل هرگز باهم پرابلم ندارن🪽💕 مخالف ۱۰۰ درصدی کودک همسری و جوجه کشی❌️ از خون جوانان وطن لاله دمیده🕊 لطفا درخواست ندید ممنون.