2821
2789
عنوان

خواستگارم میگه بعد ازدواج حق نداری بری خونه پدر و مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 26687 بازدید | 341 پست
خب پول خودشه واسه خودش خرج میکنه از کجا میدونی واسه تو هم همینقدر خرج کنه که بخوای قید پدر مادرتو بز ...

پدرو مادر ب کنار

همش باید و نباید میکنه

دیده این پولکیه داره سواری میگیره

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من حس می کنم شما واقعا خونه پدرت تحت فشار مالی قرار داری که داری قبول می کنی عملا برده طرف باشی چون پول داره ... اگر عزت نفس ضعیفی نداشتی حتی یک ثانیه ام راجبش فکر نمی کردی.

Feminist🏋♀️Islamophobic ... مخالف رواج عقاید عصر حجری درباره زنان و انتقالش به دخترای جوون❌️ خانم های خوشگل هرگز باهم پرابلم ندارن🪽💕 مخالف ۱۰۰ درصدی کودک همسری و جوجه کشی❌️ از خون جوانان وطن لاله دمیده🕊 لطفا درخواست ندید ممنون.

آنچه بدان به تنهایی دارن ایشون یکجا داره

پسرها قبل از ازدواج بهترین ورژن خودشونو نشون میدن بعد از ازدواج گندهاشون رو میشه اینکه از اول اینجوریخ

کلکسیونش تکمیله آلان با اینکه مواد مخدر استفاده میکرد مشکلی نداری ؟

به نظرت زیر این نظر که بی اجازه من نری خدنه پدر و مادرت ...مشکل روانی نخوابیده؟به نظرت سابقه مواد م ...

مهریه رو که بابام گفت اگه دخترمو واقعا از ته دل میخوای زیاد تر باید بکنی اونم گفت ببینم چی میشه یعنی به حرف پدرمه و صد درصد زیادترش میکنه

قبول نکن. چطور بخودش اجازه میده که شما رو از دیدن پدر و مادرتون منع کنه؟ضمن اینکه آدم پولدار زیاده. ...

میگه فقط باید به من توجه کنی از دختر لوس خوشم نمیاد منظورش این نیست هیچوقت نرو میگه کمتر برو

خب پول خودشه واسه خودش خرج میکنه از کجا میدونی واسه تو هم همینقدر خرج کنه که بخوای قید پدر مادرتو بز ...

آره بابا یه بار غیر مستقیم گفت تو بله رو بگو دنیا رو به پات میریزم ولی مهریه گرفتن و دادن تو رسم ما نیستش

خیلی عجیب صحبت میکرد اصلا نمیفهمیدم منظورش چیه احساساتش چی هست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز