2821
2789

تغییر میکنه اما فرم بینی عوض نمیشه عزیرم همونه فقط ورمش کمتر میشه اما نگران نباش بخاطر ورم بینی ممکنه سوراخا غیر قرینه نشون بدن تنها کاری که باید بکنی اینه که صبور باشی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه گوشتیه تا ۱سال باید صبر کنی

اگه استخوانیه تا۶ماه ولی درکل مهم اینه از بینی قبلیت بهتر شه برو تاپیک منو ببین منم بینیم انگار هنوز روش برامدگی داره البته هنوز ۱ماه نشده

نه اصلا حالا بستگی داره بینیت گوشتی یا استخوانی ولی بینی گوشتی تا یک سال حداقل ورمه بعضیا تا ۱۸ ماه حتی استخوانی هم بالا ۶ ماه اصلا نگران نباش سه ماه ورمه بعدش کم میشه

اگه گوشتیه تا ۱سال باید صبر کنی اگه استخوانیه تا۶ماه ولی درکل مهم اینه از بینی قبلیت بهتر شه برو تاپ ...

استخوانی بوده

حقیقتا بینی قبل خودم بهتر بود الان از نیم رخ خوبه از رو به رو خیلی زیاد پهنه الان سوراخا غیر قرینس مال خودم مثل هم بود

تغییر میکنه اما فرم بینی عوض نمیشه عزیرم همونه فقط ورمش کمتر میشه اما نگران نباش بخاطر ورم بینی ممکن ...

فرمش رو که دوس ندارم گفتم نیمه برام کاملا طبیعی در آورده فقط میخوام از رو به رو پهنیش کم بشه سوراخش درست بشه

نه اصلا حالا بستگی داره بینیت گوشتی یا استخوانی ولی بینی گوشتی تا یک سال حداقل ورمه بعضیا تا ۱۸ ماه ...

اصلا تو این سه ماه ذره ای تغیر نکرده همونجور گنده و پهن مال خودم قبلا واقعا جمع تر بود

نه تغییر میکنه کلی

سه ماهگی هیچی معلوم نیست

من از وقتی وارد شیش ماهگی شدم تغییرات بینیمو دیدم

حتی دو روز پیش وارد هفت ماهگی شدم بازم حس میکنم بینیم نسبت به ماه قبل خوش فرم تر شده

تا یک الی دو سال تغییر جافتادگی داره

تغییر میکنه اما فرم بینی عوض نمیشه عزیرم همونه فقط ورمش کمتر میشه اما نگران نباش بخاطر ورم بینی ممکن ...

اتفاقا فرم بینی هم تغییر میکنه!

چجوری اینو میگین واقعا کل دکترا میگن فرمش بعد یک الی دوسال دیده میشه کامل

تغییر میکنه

اصلا تو این سه ماه ذره ای تغیر نکرده همونجور گنده و پهن مال خودم قبلا واقعا جمع تر بود

نگران نباش خب ورمهه مثلا ممکن گچ برداشتم خیلی جمع و جور بود بعدش ورم تازه بعد ۷-۸ ماه خوابید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز