2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا فرم بینی هم تغییر میکنه!چجوری اینو میگین واقعا کل دکترا میگن فرمش بعد یک الی دوسال دیده میشه ...

خدا کنه برا منم بهتر بشه الان اصلا اعتماد به نفس ندارم روزی صدبار خودمو لعنت میکنم

نگران نباش خب ورمهه مثلا ممکن گچ برداشتم خیلی جمع و جور بود بعدش ورم تازه بعد ۷-۸ ماه خوابید

آره برا منم گچ برداشتم بهتر از الان بود

الان که اصلا اعتماد به نفس ندارم خیلی گندس

اتفاقا فرم بینی هم تغییر میکنه!چجوری اینو میگین واقعا کل دکترا میگن فرمش بعد یک الی دوسال دیده میشه ...

عزیزم من طبق تجربه عمل خودم گفتم خیلیا جو میدن که وای بینی میشه یکی دیگه و ... ولی واقعا اینجوری نیست در واقعیت ورم بینی میتونه باعث کجی نامتقارن بودن سوراخای بینی و بزرگ بودن نوکش و خیلی چیزای دیگه بشه که توی ماهای اول رایجه اما شما تاحالا دیدی کسی بینیش اول طبیعی باشه بعد بشه فانتزی؟ یا فانتزی باشه طبیعی شه به مرور؟

اینکه فرم اصلی بعد یکسال مشخص میشه که قطعا درسته من خودم هرچی نزدیک به یکسال میشه واقعا بهتر میشه چون بینی روی صورت ما میوفته اما اینکه فرم بینی تغییر کنه دروغه واقعا

فرمش رو که دوس ندارم گفتم نیمه برام کاملا طبیعی در آورده فقط میخوام از رو به رو پهنیش کم بشه سوراخش ...

حالا من نیمه فانتزی در اورده ولی طبیعی بهتره که

پهنیش بخاطر ورمه و سه ماه واقعا خیلی زوده من هنوز که هنوزه با اینکه نزدیک یکساله یسری از روزا ورم میکنه

مشکل غیر قرینگی رو فک میکنم دکتر توی مطب هم بتونه برات برطرف بکنه گاهی اوقات صورت آدم کلا قرینه نیست ...

آخه قبل عمل سوراخهای بینی خودم کامل مثل هم بود نمیدونم چطوری این کارو کرد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز