2821
2789
عنوان

مشکل ژنتیکی در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 38 پست

بچه ها فقط میخوام بدونم این قضیه معلول بودن یکی از اعضای خانواده آیا واسه شما باعث میشه که مثلا نخواید برای برادرتون خواستگاری من بیاید؟ یا اگر روزی پسرتون خواست با همچین دختری ازدواج کنه مخالفتی ندارید؟

یا پسرها بگن این قضیه براشون مهمه یا نیست؟

میخوام بدونم گره ازدواجم سر این قضیه است یا مشکل از جای دیگری هست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من آزمایشمو انجام دادم نمونه خونمو فرستادم خارج ژن هایی که مغلوب بودن شناسایی کردم احتمال بیمار شدن ...

دختر خوب

وقتی انقدر احتمالش کمه چرا انقدر خودت رو عذاب میدی

خیلی از ما امکان داره ژن های نهفته رو با خودمون به نسل بعد ببریم

اصلا چیز عجیبی نیست واقعا

پیش متخصص هم رفتی دیگه بررسی کردن در نتیجه نگران این مورد نباش

در زمینه ازدواج هم کلا تو این دوره زمونه بنا به شرایط اقتصادی و کلی موارد دیگه ازدواج کم شده

ایشالله یه مورد عالی براتون پیش میاد

معلولیت ژنتیکی نیست؟میتونم رفرنس و مقاله مد نظر شما رو بپرسم؟

من توضیح دادم قبلش که معلولیت چی هس اگه معلولیت حرکتی باسه جریان خون بی تاثیر نیست تمام عوامل جهش ژن یا کروموزمی هم هس ولی دلیل شایع معلولیت حرکتی خون هست

چن بار نوشتم سایت منتشر نمیکنه پیام هارو

من پرسیدم چ نوع معلولیتی و توضیح هم دادم که اگه معلولیت حرکتی باشه احتمالا تاثیر جریان خون هست 😐

تاثیر جریان خونی با گروه خونی متفاوته

ولی بازم درست نیست حقیقتش

در ژنتیک پزشکی، هیچ ارتباط ثابت شده ای بین گروههای خونی (ABO یا Rh) و معلولیتهای ژنتیکی حرکتی (مثل دیستروفی عضلانی یا SMA) وجود ندارد.

این نوع معلولیتها معمولاً ناشی از جهش در ژنهایی هستند که مستقیماً روی سلول های عصبی حرکتی یا بافت عضله تأثیر میگذارند، نه روی جریان خون.

تنها جایی که جریان خون و گروه خونی کمی درگیر میشوند، بیماریهای خونی ارثی مثل هموفیلی یا تالاسمی است که آنها هم عمدتاً حرکتی نیستند.

درک میکنم این موضوع رو علم خیلی پیشرفت کرده ولی بعضی ها هنوز به همون تفکرات قدیمی پایبندن متاسفا ...

به نظرت چطور میتونم پسری را پیدا کنم که خودش و خانوادش تفکر قدیمی نداشته باشن؟

دختر خوبوقتی انقدر احتمالش کمه چرا انقدر خودت رو عذاب میدیخیلی از ما امکان داره ژن های نهفته رو با خ ...

قبلا برام مهم نبود ولی چون خواستگارم اینجوری گفت و کات کرد رفتم تست دادم. الان به نظر تو واسه یه دختر ۲۸ساله عادیه که هیچ خواستگاری نداشته باشه؟ کلا سه چهارمورد پیشنهاد داشتم هیچ کدوم هم به جلسه رسمی نکشید. بقیه خیلی راحت ازدواج میکنن آدمهایی رو می بینم که نه دانشگاه رفتن نه شغل یا زیبایی و خانواده خاصی دارن راحت شوهر کردن

من پرسیدم چ نوع معلولیتی و توضیح هم دادم که اگه معلولیت حرکتی باشه احتمالا تاثیر جریان خون هست 😐

خواهر من مادرزادی فلج به دنیا اومد الانم کامل فلجه نه راه میره نه حرف میزنه

اخه چه ربطی داره

معلولیت هزار ویک علت داره

چه خونواده هایی دیدم هفت هشتا بچه داشتن یکیش معلوم بقیش سالم

الان که دیگه خداروشکر هزارتا ازمایش ودکتر برا فهمیدن اینچیزا

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

منم یه دختر دارم با بیماری ژنتیکی، الانکه تاپیک تو خوندم باخودم گفتم شاید بخاطر مریضی دختر کوچیکم، دختر بزرگم هم شانس ازدواجش بیاد پایین.

ما ازدواجمون فامیلی بود دختر کوچیکم تاخیر تکاملی داره حرف نمیزنه سرشم بزرگه

2825
2823
2791
2779
2792