2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی به گروه خونی مرتبطه؟ مثلا پدر گروه خونی آ باشه مادر بی، بچه شون معلول میشه؟

وا .نه .کی گفتههه ..به تغذیه دوران بارداری ربط داره

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

یعنی چی به گروه خونی مرتبطه؟ مثلا پدر گروه خونی آ باشه مادر بی، بچه شون معلول میشه؟

چه نوع معلولیتی این مهمه ! اگه معلولیت اگه نوع کروموزم باشه خب ژنتیکه یا عفونت های جنسی باعث بعضی معلولیت هاس در اغلب و یا بیشتر مواقع معلولیت ها ب خاطر عدم سازگاری خون ها هست باز هم باید دقیق بررسی بشه

اره مشکل جدی ای به حساب نمیاد

«هیچ وقت فراموش نکن کی هستی. بقیه دنیا اونو فراموش نمی کنن. اونی که هستی رو مثل یه ذره تنت کن و اونوقته که کسی نمی تونه ازش برای آسیب زدن بهت استفاده کنه» (تیریون لنیست)

معلولیت ژنتیکی نیستا معمولا به گروه های خونی مرتبط هس

معلولیت خیلی مدلای مختلف داره بعضی از اون مثل سندرم داون ژنتیکی هست که میتونه در افراد نهفته باشد.اون مدل های معلولیت که ژن نهفته هست با مشاوره پزشکی و ژنتیک و ivf خیلی راحت میشه بچه سالم به دنیا آورد. مشکل من اینجاست هیچ خواستگاری ندارم فکر میکنم سر همین قضیه است

معلولیت خیلی مدلای مختلف داره بعضی از اون مثل سندرم داون ژنتیکی هست که میتونه در افراد نهفته باشد.او ...

درک میکنم این موضوع رو علم خیلی پیشرفت کرده ولی بعضی ها هنوز به همون تفکرات قدیمی پایبندن متاسفانه شما نباید خودتونو سرزنش کنید مشکل بقیه و طرز فکرشونه

ضمنا اگه سابقه معلولیت دارید تو خانواده حالا ازدواج که مانعی نداره ولی حتما قبل اقدام به بارداری ...

درست میگی عزیزم. من هنوز تو مرحله ازدواج گیر کردم خواستگار سابقم گفت بیماری خواهرت ژنتیکیه و ولم کرد. الانم هرکی میاد فقط دنبال دوستی و رابطه هست خسته شدم حس میکنم هیچوقت قسمتم نمیشه نمیدونم چیکار کنم

ضمنا اگه سابقه معلولیت دارید تو خانواده حالا ازدواج که مانعی نداره ولی حتما قبل اقدام به بارداری ...

من آزمایشمو انجام دادم نمونه خونمو فرستادم خارج ژن هایی که مغلوب بودن شناسایی کردم احتمال بیمار شدن بچه ام یک در صدهزاره یعنی بیماریش خیلی نادره. میدونم خیلیا هستن ازدواج میکنن هیچ بیماری هم ندارن بچه شون مریض به دنیا میاد. ولی من خیلی بدشانسم که از همین اول کار هیچکس نمیخواد باهام ازدواج کنه

معلولیت ژنتیکی نیست؟میتونم رفرنس و مقاله مد نظر شما رو بپرسم؟

همه نوعش ژنتیکی نیست مثلا تو دوران بارداری ضربه به شکم مادر میتونه به بچه آسیب بزنه. ولی مورد من تو ژنه. یکی از فامیل های دورمون هم بچه اشطفلکی مریض شده منتها بیماریش با خانواده ما فرق میکنه. من حسرت میخورم اون حداقل تونست ازدواج کنه اگر یکم رعایت میکرد قبل ازدواج تست میداد اینطوری نمیشد.

من چون عضو خانوادمونه تا حالا هیچکس نیومده خواستگاریم نمیدونم چی کنم

2823
2791
2779
2792