2821
2789
عنوان

مشکل ژنتیکی در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 38 پست
قبلا برام مهم نبود ولی چون خواستگارم اینجوری گفت و کات کرد رفتم تست دادم. الان به نظر تو واسه یه دخت ...

نمیدونم چی بگم واقعا

ولی شما مقصر هیچکدوم از این موارد نیستین

خواهرزاده زن عموی من سندرم داون دارن ولی با این وجود که احتمال اینکه بچه اینا هم به این بیماری مبتلا بشه با توجه به تست هایی که دادن، این دو تا با هم ازدواج کردن

نمیدونم واقعا در شرایط شما نیستم نمیتونم بگم درک میکنم ولی خودتون رو مقصر این مورد ندونین

انشالله فرد خوب و با درکی میاد سمت شما و میتونید یه زندگی عالی با هم دیگه بسازین:)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من احساس میکنم دلیل خواستگار نداشتنت بخاطر خواهرته بیشتر. مردم که از ژنتیک سردرنمیارن میترسن بچه هات ...

منم همین فکرو می کنم نمیدونم چیکار کنم

خسته شدم انقدر هرکی واسه آشنایی میاد جلو اولش خیلی مشتاقه بعد که میگم رسمی اش کنیم شروع میکنه بهانه آوردن

حساب اون عده پسرهایی هم که فقط دنبال دوستی بودن کلا جدا

نمیدونم چی بگم واقعاولی شما مقصر هیچکدوم از این موارد نیستینخواهرزاده زن عموی من سندرم داون دارن ولی ...

پیامهام نمیاد چرا. -__- من خودمو مقصر نمیدونم ولی نمیتونم پسرها و خانواده هاشون سر این قضیه نفرین نکنم

واقعا این بلاست یا امتحان الهی از تحمل من خارجه

خیلی ممنون، انشالله ، ولی واقعا دیگه امیدمو از دست دادم با وجود تحصیلات بالا و موقعیت مالی خانوادگی خوب سالی یک نفر هم نمیاد خواستگاری

منم همین فکرو می کنم نمیدونم چیکار کنمخسته شدم انقدر هرکی واسه آشنایی میاد جلو اولش خیلی مشتاقه بعد ...

شما فعلا خیلی به ازدواج فکر نکن روی رشد خودت تمرکز کن، به خودت برس تو اجتماع باش انشاءالله خدا یه مورد خوب سرراهت قرار میده شاید هنوز وقتش نرسیده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز