2821
2789
ازدواج با فامیل مثل خواهر برادر با هم بزرگ میشی به چشم عشق و همسر نگاه کردن یه جوریه

والا من با فامیل مثل خواهر و برادر بزرگ نشدم هیچ وقت برام مثل خواهر و برادر نبودن و بنظرم اصلا عجیب نیست ازدواج با فامیل

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من در کل زیاد وسواسی نیستم یعنی اصلا نیستم و برای من دهنی خوردن و غذایی که افتاده زمین رو خوردن خیلی ...

واقعا عجیب بود برای من

بعد جالبه خودم تو خونه شیشه آبو میکشم سر بقیه باید با لیوان بخورن دهنی نشه

جاریم که سالاد شیرازی من یکم ته پیاله مونده بود برداشت ادامه اونو خورد چطور چندشش نشد؟

یا دوباره جاریم که مادرشوهرم عمل کرده میتونه بره توالت فرنگی و سرویس ها رو بشوره

یا مادرشوهرم که ظرف برنج ده کیلویی رو میزاره کابینت بالایی و هر بار برای پخت از کابینت بالا میاره پایین و در حالی تاندون دستش در حال پاره شدن و التهابه

و هربار هم میگم این باعثش شده اینوبزار کابینت پایین نمیزاره فقط قصد اذیت داره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ازدواج سنتی

قبول ندارم که توش عشقی به وجود میاد به نظرم خیلییی نادره که عشق واقعی به وجود بیاد تقریبا یه حس وابستگی و عادته

تو راهی نداری به جز عشق ورزیدن به آدمی که شریک زندگیته

شاید یه روزی خودمم سنتی ازدواج کنم ولی در حال حاضر قبولش ندارم

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

همینکه میبینم بعضی خانما رو شوهرشون حساس نیستن برام عجیبه😐🤣

فکر میکنم این از دوست نداشته

اخه خودم اصلا دوسش نداشتم میگفتم سگ به این پا میده اصلا بزار بره به درک😐🤣🤣🤣

جیغ و داد کردن تو مراسم ختم بعضی از فامیلامون به طرز عجیبی فکر میکنن هرکی بیشتر خودشو زجر بده همون ق ...

اکثرا برای کسایی که سنشون بالا تره اروم ترن.من مراسم ختم جوونا که رفتم خیلی جیغ و داد بوده که حق دارن

تو سن خیلی کم ازدواج کردن .. خیلیا اینجا براشون عادیه و دستاورد میدونن

کار خوبی ازدواج در سن پایین نیست اما چون برای تو عجیب بهت اتفاق میافته همونجوری که به من افتاد

دوستم ازدواج کرد گفتم اخه ۱۷سال سن ازدواجه پدرمن عمرا بزار در این سن خواستگاری پاشو بزاره تو ،در حالی که یک سال نشد خودم ازدواج کردم و همه ی دوستام جتی خودم در شوک بودم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ازدواج سنتیقبول ندارم که توش عشقی به وجود میاد به نظرم خیلییی نادره که عشق واقعی به وجود بیاد تقریبا ...

با حرفتون موافقم، ولی الان دیگه آشنایی به صورت سنتی هست، دو نفر به هم معرفی میشن، حرف میزنن وقت میگذرونن و بعد میفهمن که میخوان باهم ادامه بدن با نه.

البته ازدواج به صورت کاملا سنتی واقعا ترسناکه.

این که تخم مرغ رو نمی شورن و همینطوری می شکنن تو روغننشُستن خرما هم برام خیلی عجیبه ولی برای خییلیاا ...

تو عجیب تری

۳۲ سالمه تخم مرغ و خرما نشستم و هررپز تقریبا میخورم و همین چند وقت پیش سونو و آزمایش دادم همه چی نرماله و سالمم

میفهمم چی میگی متوجه نمیشم😐😂

دختر خاله دختر عمه دختر دایی دختر عمو یا پسر عمه پسر دایی پسر خاله پسر عمو 😭😂 به همش میگن کازین

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز