2821
2789

وای یه چی بگم نخندین🙈😂

استفاده از توالت فرنگی برام عادی نمیشه

یکی از دلایلی که هیچوقت نمیتونم به مهاجرت فکر کنم همینه و اینکه از شلنگ استفاده نمیکنن نمیدونم چطور تو محیط عمومی میتونم از سرویس استفاده کنم اینطوری اصن نمیتانم🥲

کسایی که آب معدنی فقط میخورن واقعا واسم عجیبه چرا آخه مگه مشکل آب شیر چیهد

کلی املاح داره یه بار امتحان کن فرقش کاملا معلومه.

برای بدن مضره اون املاح.

من دیگه به طعمش هم عادت کردم آب شیر دیگه دوست ندارم. یا آب آشامیدنی میگیریم یا اکثرا آب تصفیه خود پمپ تصفیه.

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صمیمیت دختر و پسرای فامیل با همدیگه به نظر خیلیا عادیه ولی به نظر من کثیف و حال بهم زنه

بهتره مودبانه بگی

چون با این لحن برداشت خوبی از شخصیتت نمیشه کرد.

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
این که تخم مرغ رو نمی شورن و همینطوری می شکنن تو روغننشُستن خرما هم برام خیلی عجیبه ولی برای خییلیاا ...

اع اصلا نباید تخم مرغ رو شست بافتش مثل اسفنجه جوریه که اب اگر بهش بخوره هرچی میکروب و کثیفی هست رو میبره داخلش و تازه شما تخم مرغتونو کثیف کردید !

کلی املاح داره یه بار امتحان کن فرقش کاملا معلومه.برای بدن مضره اون املاح.من دیگه به طعمش هم عادت کر ...

اتفاقا آب معدنی پر از مواد نگهدارنده خیلی هم آب معمولی خوبه اگه مشکل دارین فیل..تر بزارید

کاربری دست دو تا خواهره ...اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی

2823
2791
2779
2792