2821
2789

استفاده از ظروف یکبار مصرف تو مهمونی های کوچیک رسمی

مستقل نبودن خونه و درآمد از خانواده شوهر

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اینکه چقدر جای یکسری ارزشها عوض شده

بعضیا به اسم روشنفکری چه کارا که نمیکنن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیانت

و اینکه دختری که میره با متاهل تو رابطه یا پسری که با متاهل میره تو رابطه

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

صمیمیت دختر و پسرای فامیل با همدیگه به نظر خیلیا عادیه ولی به نظر من کثیف و حال بهم زنه

حالا برعکس خانواده ما اینجوریه که همه عین خواهر برادرن و ازدواج های فامیلی رو کثیف و حال بهم زن میدونیم

چون کسی نمیتونه به ناموس خودش نگاه جنسی داشته باشه

زنی که فمنیستو مسخره میکنه یا برای اعتبار حرفاش اولش میگه نه من فمنیست نیستم🤡دلم میخواد بهش بگم اخه ...

بعد جالب اینه که اگه تلاش های فمینست نبود حتی حق اظهار نظر،تلفن داشتن ،خواندن و نوشتن و خیلی از حق و حقوق ها رو نداشتند😂

همانطور که باد در پاییز برگ درختان را به رقص در می اورد امیدوارم زمانه گرد و غبار دل هایمان را با خود ببرد.🐈گفت ؛ نه تو بیش از حد حساس نیستی ، این در واقع خیلی زیباست که همه چیو انقدر عمیق احساس میکنی..

دقیقا خیلی عجیله برام چ دلیلی داره این همه عجله .. هیچ توجیحی ام نداره

عجیب تر اینه که خودشون زود ازدواج کردن اصرار دارن بقیه رو هم زودتر شوهر بدن 😂 😂

خود من زود ازدواج کردم ولی اگر دخترم الان بود عمرا قبل از ۲۵ سالگیش خواستگار راه نمیدادم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

اینکه پسرا شلوار زاپ دار یا شلوارک ( مخصوصا این یکی) بپوشن بیرون برام غیر عادیه ، اخه چه زیبایی داره اون پاهای شبیه پای ملخ 🙂😂

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

و ازدواج با کازین ( فارسیش طولانی میشد خب ) اصلااااا عادی نیست

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

حلوای عزاداری خوبه اما حلوای عروسی عجیبه؟

برای ما که چنین رسمی نداریم عجیبه

ما یه ضرب المثل داریم حتما شما هم شنیدی

به طرف اگر مجرد باشه میگیم الهی شیرینی عروسیتو بخورم

و وقتی یکیو نفرین میکنیم میگیم الهی حلواتو بخورم

در هر صورت هر رسم و رسوم محلی قابل احترامه ولی خب من تعجب کردم چون تا اون موقع نشنیده بودم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز