یه کم سرگرم بشیم ، من عجیب ترینش برام این بود که یکی از فامیلامون به طرز عجیبی دوتاشون خاله زنگ بودن خانم دروغ میگفت اقا لاپوشونی میکرد یه طایفه رو به هم ریخته بودن
یه خانواده ای هستش از آشنایان که دهها ساله ازدواج کردن و جوان نیستن ، اینا این مدلی هستن که مثلا یارو ( آقاهه ) نصف شب زنه رو از خواب بیدار میکنه تا بره براش یه لیوان آب بیاره !! یا اینکه تو مهمونی سر سفره زنه ماهی رو با دقت پاک میکنه و بدون استخون میزاره تو بشقاب شوهرش !!!
یبار رفته بودیم خونه یع بنده خدایی دخترشون عقد کرده بود شوهرشم اونجا بود ..بعده ناهار شوهرش رفت دراز ...
این دیگ خب عادیه برای خودشون مثلا منم تازه نامزد بودم بیشتر وقتا خونه مادرشوهرم بودم براشون عادییی بود ما از اول کنار هم بخوابیم کنار هم بنشینیم کلا تو دست و پای هم دیگه باشیم
ولی برای مادر من عادی نبود خونه خودمون رعایت میکردیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همین چند روز پیش یه عروسی رفتیم ماشین عروس ساینا بود :/ یعنی یه دیست هفتی چیزی توی فامیل نبود قرض کن ...
واا چیش عجیبه همینم خیلیا ندارن . شاید دوش داشتن ماشین خودونو سوار شن بنظرم بهتره تا اینکه ب یکی دیگه رو بندازن حالا اگه ماشین خارجی باشه ارزش داره رو بندازی 207 فرق انچنانی نداره با ساینا اونم ی لگن تولید داخله بالاخره
چیز چندان عجیبی ندیدم اطرافم ولی پارسال یه زنو شوهر از اقوام در حد مرگ همو زده بودن خانمه شش ماه اومده بود قهر و ناله وگریه که کسیو ندارم پشتم باشه از این هیولا طلاقمو بگیره هرچی نصیحتش میکردن که برگرده قبول نمیکرد وقتی خواهرا و برادراش ازش حمایت کردن که جدا شه خانمه برگشت پیش شوهرش و باهمه قط رابطه کرد که شما به شوهرم بی احترامی کردین نمیدونم فازش چی بود
ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((