2821
2789
عنوان

عجیب ترین کاری که از یه زوج دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 25621 بازدید | 108 پست

یه خانواده ای هستش از آشنایان که دهها ساله ازدواج کردن و جوان نیستن ، اینا این مدلی هستن که مثلا یارو ( آقاهه ) نصف شب زنه رو از خواب بیدار میکنه تا بره براش یه لیوان آب بیاره !! یا اینکه تو مهمونی سر سفره زنه ماهی رو با دقت پاک میکنه و بدون استخون میزاره تو بشقاب شوهرش !!!

یبار رفته بودیم خونه یع بنده خدایی دخترشون عقد کرده بود شوهرشم اونجا بود ..بعده ناهار شوهرش رفت دراز ...

این دیگ خب عادیه برای خودشون مثلا منم تازه نامزد بودم بیشتر وقتا خونه مادرشوهرم بودم براشون عادییی بود ما از اول کنار هم بخوابیم کنار هم بنشینیم کلا تو دست و پای هم دیگه باشیم

ولی برای مادر من عادی نبود خونه خودمون رعایت میکردیم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گذشته تاریخ است، آینده راز🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه خانواده ای هستش از آشنایان که دهها ساله ازدواج کردن و جوان نیستن ، اینا این مدلی هستن که مثلا یار ...

من همسرم بیدار میکنم آب بیاره😂

هنوزم ک هنوز سر سفره جز خونه خودمون باید برام آب بریزه غذا خودش بکشه من دست نمیزنم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گذشته تاریخ است، آینده راز🕊

همین چند روز پیش یه عروسی رفتیم ماشین عروس ساینا بود :/ یعنی یه دیست هفتی چیزی توی فامیل نبود قرض کن ...

واا چیش عجیبه همینم خیلیا ندارن . شاید دوش داشتن ماشین خودونو سوار شن بنظرم بهتره تا اینکه ب یکی دیگه رو بندازن حالا اگه ماشین خارجی باشه ارزش داره رو بندازی 207 فرق انچنانی نداره با ساینا اونم ی لگن تولید داخله بالاخره

من همسرم بیدار میکنم آب بیاره😂هنوزم ک هنوز سر سفره جز خونه خودمون باید برام آب بریزه غذا خودش بکشه ...

الان ازین موضوع خیلی خوشحالی؟؟؟؟

ی مرد خیلی خیلی تنها

عجیب ترین شاید زیاد باشه ولی از وقتی ابجی بزرگم ازدواج کرد دامادمون ک پسررعمم ما میشهدامادون کلی ...

چقدر رو مخن اینجور زنا . ماهم داریم زندایی من تا خصوصی ترین موارد زن های فامیل و برای داییم تعریف میکنه حتی تایم پریودشونو icon

همین چند روز پیش یه عروسی رفتیم ماشین عروس ساینا بود :/ یعنی یه دیست هفتی چیزی توی فامیل نبود قرض کن ...

مهم انسانیته نه طلا یا ماشین..چرا نمیخواید طرز فکرتونو عوض کنید..و بپذیرید ک اوضاع اقتصادی بده و همه تحت فشارن

ی مرد خیلی خیلی تنها

ساینا که خیلی قشنگ تر از دویست و هفته

من زیاد خوشم نمیاد طلا بندازم الانم انقدر گرون شده همون ظریفشم کلی پولش میشه خیلی خوبه سخت نگرفته

چیز چندان عجیبی ندیدم اطرافم ولی پارسال یه زنو شوهر از اقوام در حد مرگ همو زده بودن خانمه شش ماه اومده بود قهر و ناله وگریه که کسیو ندارم پشتم باشه از این هیولا طلاقمو بگیره هرچی نصیحتش میکردن که برگرده قبول نمیکرد وقتی خواهرا و برادراش ازش حمایت کردن که جدا شه خانمه برگشت پیش شوهرش و باهمه قط رابطه کرد که شما به شوهرم بی احترامی کردین نمیدونم فازش چی بود

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

خانومه تو جمعی که کلی مرد و پسر حضور داشتن کنار شوهرش نشسته بود خیلی راحت و بدون پوشش سینشو در آورد ...

عجب بی شخصیتای بی غیرتی بودن

"تو" خالق دنیای خودتی. همیشه اولویت خودت باش و به خودت احترام بزار.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز