2821
2789
عنوان

عجیب ترین کاری که از یه زوج دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 25621 بازدید | 108 پست
خانومه دستشو زیردهن مرده نگهمیداشت هسته میوه رو توف کنه یبارم یکم اونطرفتر نشسته بود خانومه بهش اشار ...

😂😂😂😂😂😂😂

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از اشناهامون زمانی که ازدواج کرد زنش تو تلگرام خیلی عکس میذاشت

مثلا یه بار از توت فرنگی و گیلاس و این جور چیزا عکس گذاشته بود نوشته بود سلامتی اقامون که هیچی کم نمیذاره واسمون

عکس از شوهرش با اسلحه میذاشت زیرش مینوشت فرمانده من😂😂😂😂

اجازه بدید قانع نشم😕🤨                                                                                                                                                                                                                           شخصیت من یه چیزی بین دوحالت👈 :من خیلی کوشولوام لطفااز من مباظبت کنید🥺🧸🎀ومن ازپس همه چی برمیام لازم نکرده کسی کمکم کنه😌💪                                                           

خواهرم و شوهرش تو جمع مثل یه پادشاه و ملکه باهم حرف میزنن ، اگه کسی هم از روابطشون بپرسه خیلی از همدیگه تعریفمیکنن ولی تو خونه مثل سگ و گربه هستن، مرده بشدت آدم بی ادب و بد دهنی هست .

راضیم به رضای تو
از اقوام خودم هستن زنو شوهر ی سادیسن و شهوت اذیت کردن خاصی دارن مخصوصا نسبت به دخترا مجرد فامیل دوتا ...

چرااااا؟😨😯😳

۶۰ سالت که بشه تمام آرزوت اینه یه نفر و داشته باشی تا حرفت و بفهمه و آرومت کنه،برای بدست آوردن اون آدم باید بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی خوب انتخاب کرده باشی! این یکی از مهمترین سرمایه گذاریهای بلند مدت زندگیه ولی خیلیا سود کوتاه مدت میخوان!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز