2821
2789
عنوان

عجیب ترین کاری که از یه زوج دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 25621 بازدید | 108 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یبار رفته بودیم خونه یع بنده خدایی دخترشون عقد کرده بود شوهرشم اونجا بود ..بعده ناهار شوهرش رفت دراز کشید

مادره دختره برگشت گفت بهاره برو تو ام کنار شوهرت دراز بکش و در عین ناباوری بهاره رفت کنار شوهرش .. ینی من کم مونده بود از خجالت و تعجب آب بشم برم تو زمین

حالا شوهره بهاره هه همچین مالی هم نیستاا کوتوله خیکی

مدام دنبال شاهدی بودی تا رنجهای تو را باور کند خودت مگر آنجا نبودی ؟

ما یه زوجی داریم داعممممم چسبیدن بهم

تازه عروسم نیستن مثلایه بار دختره با خودش دوستشو آورده بود خونه ما مهمونی،من هی میدیدم این دوستش بنده خدا تنها میوفته

این موضوع برام عجیبه چون وقتی منو همسرم میریم مهمونی و دوستامونممیاریم انقد بهم نمیچسبیم

چمیدونم یکم مردونه زنونه میکنیم دو طرف خوشبگذرونن معذب نباشن

تو مطب تزریقاتی بودم دوتا خانم قبل من تلفن یکیشون زنگ خورد تلفنو داد به دوستش گفت شوهرمه تو جواب بده بگو حالش بده ببینم چقدر نگرانم میشه دوستشم گذاشت رو اسپیکر و جواب داد که نمیتونه جواب بده و حالش بده زنشم با ذوق داشت گوش میکرد ببینه شوهره چی میگه , شوهرش یه ذره من مون کرد گفت الان شما پیششی گفت نه اتاق دیگه زیر سرمه شوهره گفت این دائم مریضه از بس که میخوره خودش خوب میشه, راستی شما دوستشی؟ زنه گفت بله پرسید مجردین یا متاهل ؟ گفت مجرد شوهره گفت میتونم شماره تون رو داشته باشم برای پرسیدن حال زنم مزاحمتون شم ؟ زنش دیگه طاقت نیورد گوشی گرفت گفت عباس بیام خونه یک ...ازت پاره کنم بیشرف کثافط ...شوهرشم قطع کرد

قرار گذاشتن پشت هم باشن

دبگه خیلی پشت همن فک کن شوهره اصن نمیدونه بحث سر چیه جریان چیه کی زده کی خورده پیام میده منم با همتون قهرم بلاک😂

جای گلوله ای در بدنم درد میکند که به من اصابت نکرده است 💔

نمیدونمااا ولی هنوزم واسه من عجیبه که یه زوج تو یه بشقاب غذا بخورن😂😂😭😭نکنید چندشاا باخببمکلبغادن

وای چی گفتی با اختلاف خز ترین کار موجوده نه این کارو کردم نه قراره هیچ وقت بکنم خیلی مزخرفه که چی مثلا

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

خانومه تو جمعی که کلی مرد و پسر حضور داشتن کنار شوهرش نشسته بود خیلی راحت و بدون پوشش سینشو در آورد به بچه اش شیر داد شوهرشم عاشقانه نگاشون میکرد

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز