2777
2789
عنوان

واریکوسل و هیدروسل

4683 بازدید | 46 پست

من دیروز فهمیدم.شوهرم واریکوسل و هیدروسل و عفونت داره،کسی بوده که همسرش این مشکلات رو داشته باشه و چطوری درمان شده؟اصلا درمان داره؟خیلی نگرانم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دکتر فقط گفت واریکوسل داره،انقدر حالم بد بود که اصلا نپرسیدم....خیلی حاده؟

نگفت خفیف یا متوسط یاشدید؟

ازش ازمایش و سونوگرافی بگیر تاخیالت راحت بشه

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
عزیزم هیدروسل نمیدونم چیه ولی واریکوسل انواع مختلف داره بعضیا اصلانیاز ب درمان نداره وخفیفن بعضیا حت ...

ولی پزشک من تأکید کرد که اصلا عمل نکنید،عمل اصلا خوب نیست

نمیدونم دکتر فقط گفت واریکوسل داره،انقدر حالم بد بود که اصلا نپرسیدم....خیلی حاده؟

ازکجافهمیدی داره؟اسپرموگرافی مشخص میکنه؟

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

حاد که اصلا نه

بستگی به اینکه درجه چند باشه براش تصمیم میگیرن،درجه یک که اکثر مردا دارن و مشکلی هم پیش نمیاره،درجه دو اگه واسه اسپرم مشکلی پیش بیاره عمل میشه،درجه سه هم باید عمل شه

هیدروسل هم ک کیسه بیضه آب میاره و اونم بسته به مقدار مایع جمع شده اگه زیاد باشه عمل میشه چون تم ظاهر بدی ایجاد میکنه و هم توو حرکت فیزیکی اختلال ایجاد میکنه ولی هیچ کاری ب اسپرم نداره

عفونتم نمیدونم ک توو بیضه داره یا اپیدیدیم