2777
2789
عنوان

واریکوسل و هیدروسل

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم تو مجردیش داشته عمل کرده

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
ازکجافهمیدی داره؟

سری پیش گفته بود آزمایش اسپرم و سونوگرافی بگیره بیار من ببینم،منم آزمایش و سونوش رو دیروز بردم نشون دکتر دادم بعد گفت اسپرم ضعیفه تحرک ندارن واریکوسل داره هیدروسل داره

حاد که اصلا نه بستگی به اینکه درجه چند باشه براش تصمیم میگیرن،درجه یک که اکثر مردا دارن و مشکلی هم ...

آره دقیقا گفت روی حرکت و تحرک اسپرم تاثیر گذاشته و اسپرمش خیلی ضعیفه گفت باید تحت درمان باشید تا با دارو و درمان باردار بشی

آره دقیقا گفت روی حرکت و تحرک اسپرم تاثیر گذاشته و اسپرمش خیلی ضعیفه گفت باید تحت درمان باشید تا با ...

خب پس باید عمل بشه،وقتی قراره عمل بشه بهتره هیدروسل هم تحلیه بشه ک دوباره کاری نشه

حداکثر شیش ماه زمانـکیبره تا بعد از عمل اسپرم ها بتونن ب حالت هادی ساخته بشن

یعنی خوب میشه ؟یعنی بعد عمل مشکلی پیش نمیاد؟

اگه علت ضعف اسپرم واریکوسل باشه،بله حداکتر تا شیش بعد عمل باروری شون برمیگرده

عملش هم اصلا سخت نیس از قسمت زیر ناف ی برش کوچیک میدن و ورید های واریسی رو اصلاح میکنن و فرداش هم مرخص،فقط باید کارای سنگین نکنه

سری پیش گفته بود آزمایش اسپرم و سونوگرافی بگیره بیار من ببینم،منم آزمایش و سونوش رو دیروز بردم نشون ...

ای وای نکنه شوهر منم داشته باشه،شما چندماه اقدامین؟

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
ای وای نکنه شوهر منم داشته باشه،شما چندماه اقدامین؟

عزیزم من 7 ساله ازدواج کردم و 6ساله اقدامم بخاطر کم کاری تیروئیدم فکرمیکردم باردار نمیشم بخاطر همین زیاد به آزمایش دادن شوهرم گیر نمی دادم شوهرم بنده خدا هم بخاطر خجالت دکتر نمی رفت و آزمایش نمیداد اما دکتر خودمم بهم گفت تا زمانیکه همسرت آزمایش نداده دیگه پیش من نیا،خلاصه بعد از 6 سال همسرم خجالت رو گذاشت کنار و رفت آزمایش اسپرم و سونوگرافی داد که دیروز بردم نشون دکتر دادم و گفت که واریکوسل و هیدروسل و عفونت داره،انگار آب یخ رو سرم خالی کردن،یعنی شوهرم 6 ساله مشکل داره و ما اهمیت ندادیم یعنی 6ساله هرچی دکتر رفتم الکی بوده،یعنی باید از اول شروع کنم....ای کاش همون اول آزمایش و سونوگرافی میرفت ولی من بخاطر اینکه فکر میکردم مشکلی نداره و بخاطر تیروئید منه که باردار نمیشم اهمیت ندادم و حالا....عزیزم قبل اینکه اقدام کنی خودت و شوهرت تمام آزمایشات و سونوگرافی هارو انجام بدید و اصلا خجالت نکشید و بخاطر خجالت کشیدن بیخیال نشید،اول تمام آزمایشات و سونوهارو به دکتر نشون بدید و مطمئن بشید مشکل ندارید ....هرچقدر زود تر مشکل رو بدونی خیلی بهتره،متاسفانه ما دیر فهمیدیم 

عزیزم من 7 ساله ازدواج کردم و 6ساله اقدامم بخاطر کم کاری تیروئیدم فکرمیکردم باردار نمیشم بخاطر همین ...

عزیزدلم خدا بهتون نینی سالم وخوشگل بده الهی،شوهرمنم خجالت می‌کشه نرفته تاحالا ولی قول داده بعد رمضان بره،من ماه چهارم اقدامم.خیلی ناراحت شدم برات کاش از همون اول می‌رفت ولی عمل کنه باردارمیشی حتما

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...