من دیروز فهمیدم.شوهرم واریکوسل و هیدروسل و عفونت داره،کسی بوده که همسرش این مشکلات رو داشته باشه و چطوری درمان شده؟اصلا درمان داره؟خیلی نگرانم کمکم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره باید بره حتما،باحرفاتون واقعا نگران شدم،همسرتون علامتی چیزی هیچ نداشت؟ ولی اینم بگم همکار ...
واریکوسل ربطی به چاقی نداره،علامت هم که من تازه فهمیدم ولی نمیدونم تو همه این علامت هست یا نه ولی دیروز فهمیدم شوهرم این علامت رو داره،اینکه قسمت زیر بیضه ها یه سری رگ های واریسی هست که به رنگ قرمز یا بنفش هست،نمیدونم دیدی واریس پا رو یا نه؟تو گوگل هم سرچ کنی علائمش رو میزنه،من دعا میکنم همسرت هیچ مشکلی نداشته باشه
سلام عزیزم خوبی میخواستم ببینم شوهرتون واریکوسلش رو عمل کردالان بچه دارین؟؟؟؟؟
سلام عزیزدلم نه عزیزم عمل نکرد ما رفته بودیم رویش که اونجا دکتر شوهرم گفت باید عمل کنی و وقت بگیری ما یه کم شک داشتیم چون از خیلیا شنیده بودم عمل شاید بدتر کنه و فایده نداشته باشه برای همین رفتیم پیش یه دکتری که قبلا پیشش رفته بودیم خیییییلی دکتر باسوادیه توی رویان هم معروفه دکتر صدیقی گیلانی ؛ ما مطبش رفتیم توی اقدسیه؛ آزمایشات شوهرم رو که دید گفت بنظرم عمل نکن فعلا چون ممکنه اوضاع بدتر بشه فعلا شوهرم تحت درمان همون دکتره ....ما فعلا بچه دار نشدیم به ما گفتن باید آی وی اف کنیم