2777
2789
عنوان

واریکوسل و هیدروسل

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 46 پست
عزیزدلم خدا بهتون نینی سالم وخوشگل بده الهی،شوهرمنم خجالت می‌کشه نرفته تاحالا ولی قول داده بعد رمضان ...

ممنون عزیزم،فقط برام دعا کن،حتما حتما مجبورش کن بعد ماه رمضان بره اصلا خجالت نکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم،فقط برام دعا کن،حتما حتما مجبورش کن بعد ماه رمضان بره اصلا خجالت نکشه

آره باید بره حتما،باحرفاتون واقعا نگران شدم،همسرتون علامتی چیزی هیچ نداشت؟ 

ولی اینم بگم همکارهمسرم خیلی چاق بود واریکوسل گرفت دکترگفت ازچاقیم هست بعد عمل کرد دقیقا بعدعمل زنش باردارشد،حتماباردارمیشی

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

حتما دعاتون میکنم ان شاءالله ک باداروبرطرف شه کارش ب عمل نرسه

آره باید بره حتما،باحرفاتون واقعا نگران شدم،همسرتون علامتی چیزی هیچ نداشت؟  ولی اینم بگم همکار ...

واریکوسل ربطی به چاقی نداره،علامت هم که من تازه فهمیدم ولی نمیدونم تو همه این علامت هست یا نه ولی دیروز فهمیدم شوهرم این علامت رو داره،اینکه قسمت زیر بیضه ها یه سری رگ های واریسی هست که به رنگ قرمز یا بنفش هست،نمیدونم دیدی واریس پا رو یا نه؟تو گوگل هم سرچ کنی علائمش رو میزنه،من دعا میکنم همسرت هیچ مشکلی نداشته باشه

واریکوسل ربطی به چاقی نداره،علامت هم که من تازه فهمیدم ولی نمیدونم تو همه این علامت هست یا نه ولی دی ...

فدات گلم.مرسی عزیزدلم.نگران نباش حل میشه این مشکلات😘😘😘😘

سری پیش گفته بود آزمایش اسپرم و سونوگرافی بگیره بیار من ببینم،منم آزمایش و سونوش رو دیروز بردم نشون ...

سلام عزیزم خوبی میخواستم ببینم شوهرتون واریکوسلش رو عمل کردالان بچه دارین؟؟؟؟؟

سلام عزیزم خوبی میخواستم ببینم شوهرتون واریکوسلش رو عمل کردالان بچه دارین؟؟؟؟؟

سلام عزیزدلم نه عزیزم عمل نکرد ما رفته بودیم رویش که اونجا دکتر شوهرم گفت باید عمل کنی و وقت بگیری ما یه کم شک داشتیم چون از خیلیا شنیده بودم عمل شاید بدتر کنه و فایده نداشته باشه برای همین رفتیم پیش یه دکتری که قبلا پیشش رفته بودیم خیییییلی دکتر باسوادیه توی رویان هم معروفه دکتر صدیقی گیلانی ؛ ما مطبش رفتیم توی اقدسیه؛ آزمایشات شوهرم رو که دید گفت بنظرم عمل نکن فعلا چون ممکنه اوضاع بدتر بشه فعلا شوهرم تحت درمان همون دکتره ....ما فعلا بچه دار نشدیم به ما گفتن باید آی وی اف کنیم 

سلام عزیزدلم نه عزیزم عمل نکرد ما رفته بودیم رویش که اونجا دکتر شوهرم گفت باید عمل کنی و وقت بگیری م ...

بهم بگو گریدچنده 

منم شوهرم واریکوسل داره دکتر به ما گفته بود ۷۰ درصدطبیعی بچه دار نمیشیم