2777
2789
عنوان

راهکار خیانت

761 بازدید | 39 پست

بچه ها با توجه به اینکه خیانت اینقدر زیاد شده بیاید  یه همفکری و میزگرد تشکیل بدیم ببینیم اصلا چرا خیانت میشه؟ چیکار کنیم نشه ؟وقتی فهمیدیم چه جوری برخورد کنیم؟ به شوهرمون بگیم؟ به خانواده ها بگیم ؟بعدش چی طلاق بگیریم؟ بمونیم و بسازیم و ...؟

دوست دارم اسمم رو بزارم دختره ترشیده    به شما چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نطر من خیانت دلیل نداره 

هر کاری هم کنی اگه طرف ذاتش بد باشه باز خیانتشو میکنه 

بستگی داره به شرایط من مجردم ولی خب در اینده مرز و خط قرمزم خیانته

ببینم نمیمونم و نمیخوام اون زندگی رو

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

خب بنظرم اول ازخودش دلیل بپرسیم وبهش فرصت بدیم اما کمس سردو....برخوردکنیم تابفهمه اشتباهش بزرگ بوده اگه تکرارشد بهتره باخانواده درجریان بزاریم

ااین کاربری برای دو نفر است
من حتی فکرشم میکنم قلبم درد میگیره فک کنم اگه همچین چیزی برام پیش بیاد همونجا از غصه میمیرم

اره خب خیلی سخته واسه همین گفتم بیام تاجیک بزنم ببینم اصلا چی میشه که خیانت رخ میده

خیانت کارا مرض دارن داغانن وسلام نامه تمام 😅😅

دلیل دومشم کمبود رژ قرمز و لباس بی تربیتیه قرمزه😐😒😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من معتقدم ما خانوما هم تو خیانت اقایون کم یا زیاد مقصریم.الان میان پاره پورم میکنن😂

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
من معتقدم ما خانوما هم تو خیانت اقایون کم یا زیاد مقصریم.الان میان پاره پورم میکنن😂

تا حدی باهات موافقم 

دور از این جمع من بعضی زن ها رو که میبینم واقعا تو فکر فرو میرم

چرا تعجب می کنی؟  خیلی ها به دختر بازی و خانوم بازی عادت دارن حتی هرچقدرم زنشون خوب باشه اونا ع ...

خب چرا خانم ها با این افراد ازدواج می کنن؟