2777
2789
عنوان

راهکار خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 39 پست
چون قبلش خودشون و رو نمی کنن یکیشون شوهر خود من

شما چه مدت قبل از عروسیتون شوهرتان رو می شناختین؟ توی تحقیقات قبل و عروسی و اینا امکانش نیست که بفهمیم؟

دوست دارم اسمم رو بزارم دختره ترشیده    به شما چه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مسابقه قبلا پخش میشد بنام دیقه هایی با حقیقت.به شرکت کننده ها دروغ سنج نسج میشد و ازشون سوال های مختلف میکردن که بیشترشون خیلی شخصی بودن..اکثر زن و شوهرایی که شرکت کردن تهه مسابقه با اشک خارج شدن و طلاق گرفتن!این خودش یه تلنگر بوده بنظره من واسه مردم کشوره سازنده ی اون مسابقه که فک کنم آمریکا بود که ذاتشونو درست کنن...مثلا از دختره میپرسید از بعد ازدواجت با دوست پسرات سعی کردی ارتباط برقرار کنی؟؟؟اونم مجبور بود حقیقتو بگه....یا به مرده میگفت اگه بدونی کسی مچتو نمیگیره به زنت خیانت میکنی؟ بنظرم ماام هممون باید یه همچین سوالایی رو تو خلوت از خودمون بپرسیم....خیانتو باید ریشه ای حل کنیم.اکثره ما اگه عمقی نگا کنیم داره خیانت برامون عادی میشه و زشتیشو از دست میده...داره قبحش میریزه...باید ببینیم اگه کسی کنترولمون نکنه بازم ادم خوبی هستیم؟باید هممون خودمونو به مرحله ای برسونیم که بتونیم بی نگرانی تو اون مسابقهه شرکت کنیم!باید هرکی از خودش شروع کنه....به قول خانم جلسه ای شاید خودت بدی که شوهرت بده......دیر اومدی نخواه خودتو اصلاح نکرده برو!

بنظرم هرکی باید از خودش شروع کنه و ریشه ای تو خودش این موضوع رو رفع کنه

شما چه مدت قبل از عروسیتون شوهرتان رو می شناختین؟ توی تحقیقات قبل و عروسی و اینا امکانش نیست که بفهم ...

من اصلا نمی شناختم اومدن خواستگاری دو ماه نامزد بودیم و بعد عقد کردیم تو دوران نامزدی انقدر آدم موجهی بود که فکرشم نمی کردم. پسرا خیلی زرنگن گند کاری شونو محل زندیگشون انجام نمی دن. من که نمی تونستم برم از کل شهر تحقیق کنم

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

به نظر من باید عمقی به قضیه نگاه کرد یکی از دلایل خیانت به نظرمن راحت شدن طلاقه خانما بعد طلاق برای ساپورت مالی نیاز جنسی یا یه عده برای تفریح یا خراب کردن خوشبختیه دیگران میرن سراغ مردای متاهل.مردای ماهم که ماشالا دیت و پاها همه شل و سست...

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
یه مسابقه قبلا پخش میشد بنام دیقه هایی با حقیقت.به شرکت کننده ها دروغ سنج نسج میشد و ازشون سوال های ...

حرفات کاملا درست و متین هست 

اما خب حداقل توی این سایت ما روزانه شاهد چندین خیانت هستیم 

با عرض معذرت از همه خانم های خیانت دیده

یهو چشمامون رو باز می کنیم می بینیم زندگیمان از بین رفته نابود شده 

بعد میایم درستش کنیم میزنیم بدترش می کنیم

من دنبال اینم که بدونم به عنوان یه زن چی کار کنم احتمال این خیانت کمتر بشه اگه خدایی نکرده رخ داد عاقلانه ترین راه کدومه

حرفات کاملا درست و متین هست  اما خب حداقل توی این سایت ما روزانه شاهد چندین خیانت هستیم  ...

بنظرم باید مردهامونو اگاه کنیم که گوسفند نیستنو بی اراده..تو جامعه ی ما دایم داره بهشون تلقین میشه که چون مردن مجازن هرکاری بکنن....حجابتو رعایت کن مرده دیگه تحریک میشه و امثال اینها..براشون کامل جا افتاده که چون مردن میتونن طبق امیالشون رفتار کنن ولی باید به این حقیقت پی ببرن که فرق انسان با حیوان همینه که سمت همه ی امیالش نمیره و از رو فکر انتخاب میکنه...باید فرهنگ سازی کنیم براشون که اگه ماام حواسمون بهشون نبود یا کم لطفی دیدن از جانب ما بازم حق خیاننت ندارن....

واسه بعدشم که من خودم بشخصه اگه خدایی نکرده این بلا سرم بیاد کامل خودمو میبازم و احتمالا دیگه تلاشی واس درست شدن روابط نمیکنم و جدا میشم

بنظرم باید مردهامونو اگاه کنیم که گوسفند نیستنو بی اراده..تو جامعه ی ما دایم داره بهشون تلقین میشه ک ...

اخه طلاق هم کلی دردسر داره بعدش بازم کلی مشکل هست اما موندن هم یه جورایی بده 

به نظر من هرکس با دیگری از لحاظ شرایط روحی و اجتماعی متفاوته پس برای همه نمیشه یه نسخه داد من که از مشاور کمک گرفتم نتیجه داد 

اینم شمارشه

کل کشور بدون صفر از تلفن ثابت ۹۰۹۹۰۷۱۹۱۴

حرفات کاملا درست و متین هست  اما خب حداقل توی این سایت ما روزانه شاهد چندین خیانت هستیم  ...

عاقلانه ترین راه همین مشورته اما باید به متخصص مراجعه کرد تا بفهمیم چیکار کنیم من از این مشاور کمک میگیرم شمارش ۹۰۹۹۰۷۱۹۱۴

من خودم چون تجربه داشتم میگم ببین منو همسرم عاشق بودیم و خلاصه خیلی هم تو چشم همه! مشکل خاصی هم نداشتیم و من واقعا احساس خوشبختی می کردم تا اینکه من یه کاری رو بدون اطلاع همسرم انجام دادم و باعث شد به ضرر هردوتامون تموم بشه و به نوعی یه سردی و سوظن بینمون افتاد این یه طرف ماجرا از اون طرفم خانوم یکی از آشناهامون که رفت و آمد داشتیم ( از اول به زندگی ما حسادت میکرد و خیلی کینه ای بود) با من بحثش شده بود و از من کینه داشت چون آدم متعهدی هم نبود نخ دادن هاش شروع شده بود منم چون برای تحصیلم رفت و آمد میکردم متوجه نشده بودم تا اینکه همسرم خودش اعتراف کرد که باهاش یه بار رفته بود بیرون و صحبت کردن من خیییییلی اذیت شدم خیلی بد برخورد کردم و خانوادم هم فهمیدن ولی فقط به باباش گفتم و خلاصه دو ماه قهر کردم و اومد منت کشی و گفت پشیمونم منم چندماه اذیت شدم همش می رفتیم مشاوره و دکتر چون از غصه اش مریضم شدم من باور نمیکردم کسی که عاشق هم بودیم بهم خیانت کنه البته الان چندماه گذشته و با مشاوره و ... خیلی همه چی خوب شده آروم شدیم منم خط قرمزم خیانت بود و قصدم جدایی اما بهش فقط یه فرصت دادم و گفتم حتی یه بار چیزی بشنوم سوال نمیپرسم جمع میکنم میرم با مشاوره رفتن فهمیدیم هر دوتایی مقصر بودیم به نوعی البته اون خانوم هم که انگار منتظر فرصت بود هم یه عامل بود و همسرم آدم مذهبیه به شدت از کارش پشیمونه و همش میگه گناه کبیره کردم با اینکه فقط یه ناهار بیرون رفتن چون اون خانوم شوهر و بچه داره. من واقعا چندماه آرامش نداشتم اما خودش فهمید اگه دست از پا خطا کنه من میرم چون خانوادم کاملا حمایتم میکنن و خودمم آدم تحصیل کرده و مستقلی ام اما چون دوسش دارم یه فرصت دیگه به هردومون دادم و خداروشکر چندوقته هردوتا روی رفتارا و زندگیمون داریم کار میکنیم 

همه چیو دوباره از نو میسازم
من معتقدم ما خانوما هم تو خیانت اقایون کم یا زیاد مقصریم.الان میان پاره پورم میکنن😂

ن چ مقصری...منی ک صب تا شب ماساژش میدادمو حمومش میکردم ناخناشو میگرفتم غذاهم ک جای خود...

خودمم ارایش دارم لباسم مرتبو تمیزه رو حرفشم حرف نمیزنم و مهربونم..ـ...دیگه چ تقصیری دارم....

سلام..اگه تونستی یدونه صلوات  مهمونم کن....  
بازم میخان تمام کاسه کوزه ها سر زن های مطلقه بشکنند   انگار مرد ها سراغ زن های،متاهل یا دخ ...

نه نه بد برداشت نکنید ما اینجا قصد توهین به هیچ کسی رو نداریم منظور دوستان خانم هایی بود که با مرد زن دار دوست میشن که از همه قشری هستن دختر زن بیوه مطلقه حتی  زن شوهر دار و صد البته که اگه مرده کرم نداشته باشه نمیره سمتش