2777
2789

من یکساله رژیمم خوب هم کم کردم 30 کیلو با دکتر دو هفته مونده به عید رژیم سوئدی گرفتم تو دو هفته 5.5 کیلو کم کردم برگشت هم نداشت خیلی عالی بود و راضی بودم ولی الان بعد دو ماه هر چی رژیم میگیرم و شوک به بدنم هم میده فایده نداره دیگه وزنم پایین نمیاد خسته شدم بگین چه خاکی به سرم کنم حداقل باید 10 -15 کیلو دیگه کم کنم شما تا حالا رژیم سوئدی گرفتین شما اینجوری نشدید؟ چکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری به بدن شوک میدید؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
ی چیز بگو من چاق شم

باور میکنی سوالت اشکمو در میاره آخر من چقدر بد بختم همیشه گرسنگی میکشم همیشه هم اضافه وزن دارمو چاقم آخه چرا بعضی از ما این جوری هستیم ولی بعضیا می بینی صبح تا شب میخورن شکمشون به پشتشون چسبیده 

کسی که سی کیلو کم کرده خودش رژیم گیر حرفه ایه دیگه.  

میزان کالری مصرفیت خیلی کم نیست؟ ممکنه بدنت وارد شوک شده باشه و خودشو با همون میزان وفق داده باشه. یا شایدم این وسط یه اشتباهی می کنی. یه ماده ی خوراکی جدید مصرف می کنی که کالریش زیاده مثلا. 

رژیم دو سه ماه قبل فکر نمی کنم تاثیری روی الان بذاره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
یکی دو روز زیاد میخوری بالای 2000 بعد یکی دو روز هم خیلی کم میخوری تقریبا 500 تا 

اوکی.چه جالب

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒