2821
2789
عنوان

حق دارم از شوهرم ناراحت باشم

1980 بازدید | 21 پست

شوهرم کارش ساختمونیه پنج تموم میشه با داداشاش میره قهوه خونه هشت میرسه ده میخوابه تا کسی نگه بهش بریم بیرون اصلا واسه منو بچه ها وقت نمیذاره مثلا داداشش بگه امشب بریم پارک با کله میره یا دوستش میگه بریم پیک نیک با کله میبره ولی من خودموش بکشم تروخدا یه جمعه بریم طبیعت میگه نه باید برم سرکار

به نظر خودش ماهیی یکبار بریم بیرون کافیه ولی من واقعا حوصله ام سر میره دوست دارم هفته ای دوبار در حد دور زدن کوچولو هم بریم بیرون ولی انگار نه انگار

من تو طول روز کسی و ندارم باهاش برم بیرون همش خونه ام فقط بچه هامو میبرم پارک بیست ساله حالم ازین پارک سرکوچه بهم خورد دیگه 😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه دوست پیدا کن والا بیشتر بهت خوش میگذره

مشکل همینجاست به من میگه به منچه حوصله ات سر رفته تو غیر اجتماعی هستی نمیتونی دوست پیدا کنی

تو پارک خیلی موقع ها با خانوما حرف میزنم ولی به دوستی نمیرسه یا مامان های همکلاسیای پسرم هستن نمیدونم چرا قیافه میگیرن برام

ایشون با این رفتارش داره غیر مستقیم میگه که از خونه و زندگی با زن و بچه راضی نیست و داره از اونها فر ...

به خودش میگم میگهههههه نههههه تو توهم میزنی یا میگه من میرم سرکار خسته ام

با بچه هات برو خب

یه روز برید کافه

یه روز سینما

یه روز شهر بازی

یه روز پیاده روی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

شوهرا ک همینن، بنظرم منتظر شوهرت نمون خودتو با دوستات وبچه هات سر گرم کن، بیشترم خوش میگذره🫠

نراااای ساااایت درخااااست دوستی قبول نمیکنم چ مرگتونهههههه همش درخاااست میدین😡😠

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز