2821
2789
عنوان

حق دارم از شوهرم ناراحت باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 21 پست

هر روز قهوه خونه معلومه به جو عادت کرده و حوصله هیچ دیگه رو نداره

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشون با این رفتارش داره غیر مستقیم میگه که از خونه و زندگی با زن و بچه راضی نیست و داره از اونها فر ...

حتما یه چیزی هست که از خونه فرارین

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

شوهرا ک همینن، بنظرم منتظر شوهرت نمون خودتو با دوستات وبچه هات سر گرم کن، بیشترم خوش میگذره🫠

دوستی ندارم به اون صورت دوسه نفر هستن زن دوست شوهرمن اونم خونه هاشون دوره فقط دوره ی شام داریم یا اگه زنگ بزنن بریم بریم بیرون که ماهم بریم جدا اصلا وقت نمیذاره

نمیدونم چرا نمیتونم دوستی پیدا کنم مثلا مامان همکلاسی پسرمو تو پارک زیاد صحبت میکردیم ولی باهام سرد بود فکر کردم چون سنش بالاست یکم برای اونه بعد چند شب پیش تو تجمع دیدمش با اون یکی مامان همکلاسیش که خانومه چند سال از من کوچیکتره خیلی هم صمیمی ان و تو حرفاشون شنیدم خونه ی همم میرن

تو صحبت کردن نه قیافه میگیرم نه نیش و کنایه دارم نه بی ادب و رکم ولی چون قیافم جدی دیده میشه همه فاصله رو باهم حفظ میکنن و صمیمی نمیشن خیلی وقتا شنیدم گفتن فلانی خیلی قاطیه یا اخم داره یا قیافه میگیره در حالی که جدی قیافم اینجوریه رفتارم اینجوری نیست

مشکل همینجاست به من میگه به منچه حوصله ات سر رفته تو غیر اجتماعی هستی نمیتونی دوست پیدا کنی تو پارک ...

کلا الان دوست خوب پیدا کردن سخته. مشکل خبلی هاست. یه خورده ازشون تعریف کن. بگو چه خانم خوش صحبتی هستی . چقدر بهم در کنار شما خوش گذشت . دو سه بار تو پارک همدیگرو ببینید بهرحال از چند نفر یکی دوست پارکی حداقل میشه

دوستی ندارم به اون صورت دوسه نفر هستن زن دوست شوهرمن اونم خونه هاشون دوره فقط دوره ی شام داریم یا اگ ...

ننداز تقصیر میمیک صورتت

خیلی تاثیر داره اولین بار با صورت باز و پرانرژی با ادما حرف بزنی شوهرت عوض نمیشه تو دورتو باید شلوغ کنی

کاربر مشاور نومرولوژی بشکنه اون انگشتت انقد درخواست نده عقب مانده🐄

دوستی ندارم به اون صورت دوسه نفر هستن زن دوست شوهرمن اونم خونه هاشون دوره فقط دوره ی شام داریم یا اگ ...

نیاز نیست تا این حد صمیمی بشید که خونه هم برید در حد اینکه بگو بچه هارو خواستید بیارید پارک بگید باهم بیایم کافیه

همسرتم خودت برنامه ریزی کن بگو این هفته جایی قرار نذار به بچه ها قول دادم ببریمشون فلان جا گاهی لازمه بچه رو بندازی جلو اون بگه بابا این هفته مارو ببر بیرون دختر من شش سالشه بصورت خودجوش برای تمام اخر هفته ها برنامه داره میگه منو ببرید بیرون جاشم میگه بدون اینکه من بهش بگم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز