2821
2789
عنوان

حسادت به خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7583 بازدید | 66 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هوش درسی و موفقیت کاری من از خواهرم خیلیییی بهتره

در واقع اون همیشه جزو ضعیفا بوده من جزو باهوشا

ولی چه فایده که عقل مردم به چشمشونه و برای زن فقط قیافه مهمه و منم اینقدر فاجعم که گوریل ماده هم ازم خوشگل تره خواهرم که جای خود داره

رقابتو اون برده قطعا و خیلی هم خوشحاله از این بابت ولی حوصله حسرت و حسادت ندارم دیگه کارم از این حرفا گذشته

هرگز به خواهرم حسودی نکردم حاضرم همیشه از من بالاتر باشه و من بیشتر از قبل بهش افتخار کنم

درود بر شما... نگاه ویژه خدا همراهت عزیزم 🫶

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

حسادت؟؟؟گاهی دوست دارم یه کلیه ام رو هم بهش بدم ۳ تا کلیه داشته باشه

عزیزم 🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

البته با اجازه اسی جانحالا که بحث خواهر شد میشهبرا خواهرم دعا کنید شنبه جواب ازمایش عکس هاش خوب باش ...

برای سنای عزیزمون آرزوی سلامتی داریم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من حسادت نمی کنم سن های پایین یکم نسبت بهش حسادت داشتم ولی الان نه دوست دارم زندگی خوبی داشته باشه بهتر از من باشه ولی همیشه خانواده ام توجهشون نسبت به اون بیشتر بود و مقصر این قضیه هم خواهرم نیست خانوادمه

هوش درسی و موفقیت کاری من از خواهرم خیلیییی بهترهدر واقع اون همیشه جزو ضعیفا بوده من جزو باهوشاولی چ ...

عزیزم الهی خوشبخت ترین باشی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهرم خیلی خوشگله من زشتم همه هم میگن ولی حسادت نمیکنم خیلی دوستش دارم....

عزیزم

یعنی حتی ی ذره هم دوست نداشتی جای اون باشی؟

ب نظرم اکثر آدما حسادت دارن. منتهی دوزش فرق میکنه. مال بعضیا خیلی کمه و ممکنه اصلا به چشم نیاد و مال بعضیا هم بیمار گونه اس. ب نظرم تا ی حدی که به کسی آسیب نزنیم معقوله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز