2821
2789
عنوان

حسادت به خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7583 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من عاشق خواهرمم ولی دیدم خواهر به خواهر حسادت کرده زندگیشو بهم زده

وای چقدر وحشتناک

مار تو آستین 😑

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

خواهر کوچیکم خیلیییی باهوشه و من اصلا حسادت نمیکنم بهش و همش ترغیبش میکنم تا سمت درس بره و بخونه چون ...

درود بر شما خواهر گل 💐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

من ن ولی خواهرم همیشه بهم حسادت کرده از کوچکترین چیز بگیر برو باالا

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

واقعا حسادت نمیکنم با اینکه از همه لحاظ بهتره

عزیزم خدا حفظتون کنه 💐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه داداش بزرگتر دارم یه مدتی به هوشش حسادت میکردم😅ولی در کل جوری بزرگ شدیم که حسادتی بینمون به ا ...

طبیعیه

هوش رو منم حق میدم حسادت برانگیزه 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه اصلا حسادت نمیکنموواقعا عاشق خواهر هام هستمولی خالم به ما حسادت میکنه

عشقتون پایدار عزیزم

خواهرا عشقن و پشت و پناه همدیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خدا حفظتون کنه 💐

فدات 🫶

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

من از خودم به خاطر خواهرم میگذرم سعی میکنم اشنباهاتشو یا کردن بگیریم یا جوری حلشون کنم اونوقت بخوام ...

خیلی عزیزی 💐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبیعیههوش رو منم حق میدم حسادت برانگیزه 😅

یه دلیلی که باعث شد این مسئله کمرنگ بشه این بود که مثلا وقتی نقاشی میکشیدم، برادرم زیاد اهل تعریف و تمجید نبود و وقتی اون خوشش می اومد میدونستم واقعا خوب از آب در اومده، یه سری کارها بود که به وضوح بهم میگفت مثل من نمیتونه و همین باعث شد بفهمم من هم میتونم کارهایی کنم و این حسادت از بین رفت

گذشتن و رفتن پیوسته... *از میان آزادی و نان، آزادی را انتخاب میکنم، تا اگر گرسنه ماندم، بتوانم فریاد بزنم "گرسنهام" *_ آلبر کامو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز