2821
2789
عنوان

صدای ضربان قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 24 پست
نه عزیزمیه عده بروز میدن یه عده بروز نمیدن دلیل نمیشه ددسش نداشته باشی فقط احساساتتو بروز نمیدی همین

هعیی

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.

نه بابا مگه حتما به گریه کردنه

همه گریه میکنن اخه😭 بعد من اون وسط دارم شوهرمو مسخره میکنم میگم خجالت بکش گریه چی میگه با این قد و هیکل

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم حسی نداشتم به صدای ضربان قلب بچه. همه که شبیه هم نیستن عزیزم. مامان بابای من اون زمان بط بزرگ بر ...

اره همینه. دوست داشتم منم ازینا بودم که گریه میکنن

مادر بدی نیست فقط نسبت به یه سری چیزا دیگه نمی تونی هیجان نشون بدی و بی احساس شدی ولی ته قلبت یه حسی ...

خیلی دوستش دارم خیلی زیاد ولی نشون نمیدم اونقدر

بزار بغلش بگیریاونوقت جوری قربون صدقه اش بری که خودتم تعجب کنینگران نباش

سر پسرم اصلا اینطوری نبودم که قربون صدقه های عجیب غریب برم:((( خیلی دوسش دارما صبح تا شب بیدار میموندم فقط نگاه میکردم ببینم نفس میکشه

من که هربار رفتم سونوگرافی اشک از چشام سرازیر میشدی حس خوبیه غیرقابل توصیف ایشالا قسمت تمام مادران چ ...

ایشالاا

سر پسرم اصلا اینطوری نبودم که قربون صدقه های عجیب غریب برم:((( خیلی دوسش دارما صبح تا شب بیدار میمون ...

خب پس کلا آدم برون ریزی نیستی

ایرادی نداره .همه که نباید یه جور باشن

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

خیلی دوستش دارم خیلی زیاد ولی نشون نمیدم اونقدر

عیب نداره باید موقعی که به دنیا میاد نشون بدی چه مادر خوبی هستی🤗

همینکه در باره این قضیه نگرانی خودش نشون میده از همین الان دوستش داری

عیب نداره باید موقعی که به دنیا میاد نشون بدی چه مادر خوبی هستی🤗همینکه در باره این قضیه نگرانی خودش ...

:)**

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز