2777
2789

قنداقش کن. دستاشو که زیاد نتونه تکون بده آرومتر میشه

بغلش کن بلند شو و آروم راه برو و تکونش بده

خیلی تکوناش محکم نباشه. تکون حالت معلق زدن آرومش میکنه

اگه الان پیشم بود برات آرومش میکردم😕

کج کلاه خان یارمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادیان با یک تکه نبات کوچک بجوشون صاف کن چند قاشق بهش بده .واین کارو هر روز بکن .فقط یکروز تو بادیون قند بنداز یکروز نبات .و خودتم بخور 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

عزیزم من تجربه شخصیمو میگم..من قطره برا دل درد دکتر داد خارجی هم بود ولی درشو که باز کردم بوی بادیون یا همون رآزیانه رو میداد گفتم چکاریه شیمیاییه همون بادیون طبیعی بهش میدم...بادیون اسیاب کرده تو شیشه داشتم..یه پارچه تمیز کوچولو یه ذره از همون پودر بادیون میریختم داخلش بعد پارچه رو یه ذره جمع میکردم میزدم تو یه ذره اب جوشیده سرد شده کف دستم ماساڗش میدادم شیره بادیون در می اومد در حد دو تا سه تا قطره بعد از ظهرامیدادم بخوره......البته قطره هم خوبه..گهواره هم تاثیر داره عزیزم نفخشو میگیره

عزیزم من تجربه شخصیمو میگم..من قطره برا دل درد دکتر داد خارجی هم بود ولی درشو که باز کردم بوی بادیون ...

اونوقت دیگه وقتی این عصاره رو بهش میدادین دل درد نمیگرفت؟

عزیزم یه خورده خیلی کم نبات با آب جوش حل کن بده بخوره فکرنکنم هیچ بچه ای به اندازه پسرمن دل درد داشت ...

یعنی هروقت دلش درد میکرد آبنبات بهش میدادین؟ اشکالی نداره دختر من ۱۴ روزشه